slika
1 od 1

Stub Parking Fleksibilni Tpu 100 Cm

3.218 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
16
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

STUB PARKING FLEKSIBILNI TPU 100 cm

ŠIFRA: SMA 422160

STUB PARKING FLEKSIBILNI TPU 100 cm
Fleksibilni stub za parking sa reflektujućim trakama

Stub parkinga napravljen od visokokvalitetnog termoplastičnog poliuretana (TPU) dužine 100cm. Ovaj fleksibilni stub je idealan za parkinge jer se nakon udarca vozilom vraća u prvobitni položaj. Takođe, igra važnu ulogu u smanjenju broja saobraćajnih nesreća, posebno tokom noćne vožnje ili u uslovima slabe vidljivosti.


Specifikacije:

  • Tip: Parking stub

  • Materijal: Termoplastični poliuretan (TPU)

  • Dužina: 100cm

  • Boja: Narandžasta

  • Masa: 2.5kg

  • Proizvođač: UNA ZORĆIĆ doo

  • Uvoznik: UNA ZORĆIĆ doo

  • Zemlja porekla: Srbija



U potrazi ste za stubom parkinga koji će vam pružiti izuzetnu fleksibilnost i sigurnost? Onda je STUB PARKING FLEKSIBILNI TPU 100 cm savršen izbor za vas! Ovaj visokokvalitetni stub je napravljen od termoplastičnog poliuretana (TPU) i opremljen reflektujućim trakama, pružajući izuzetnu vidljivost i sigurnost.


Kada su u pitanju parkingi, jedna od najvažnijih stvari je sigurnost vozila i sprečavanje oštećenja. Sa STUB PARKING FLEKSIBILNI TPU 100 cm ne morate brinuti o tome! Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, ovaj stub se vraća u prvobitni položaj nakon udarca vozila, sprečavajući mogućnost oštećenja. Bez obzira da li je u pitanju neoprezan vozač ili nepovoljni vremenski uslovi, ovaj stub će se nositi sa svakom situacijom i pružiti potrebnu zaštitu.


Sigurnost je takođe veoma bitna tokom noćne vožnje ili u uslovima slabe vidljivosti. STUB PARKING FLEKSIBILNI TPU 100 cm je opremljen reflektujućim trakama koje povećavaju vidljivost stuba, čineći ga lako uočljivim za vozače. Ove trake dodatno smanjuju rizik od saobraćajnih nesreća, pružajući dodatnu sigurnost za sve učesnike u saobraćaju.


Uz sve navedene benefite, STUB PARKING FLEKSIBILNI TPU 100 cm je izuzetno izdržljiv i otporan na spoljne uticaje. Bez obzira na vremenske uslove ili mehaničke udare, ovaj stub će zadržati svoju funkcionalnost i izgledati kao nov.


U svojim testiranjima i iskustvu, otkrio sam da je STUB PARKING FLEKSIBILNI TPU 100 cm jedan od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu. Njegova fleksibilnost i sigurnost su izuzetno impresivni i čine ovaj stub neophodnim dodatkom za svaki parking. Uvođenjem ovog stuba na vašem parkingu, možete biti sigurni da ćete smanjiti rizik od oštećenja vozila i potencijalnih saobraćajnih nesreća.


Prednosti:

  • Fleksibilnost koja sprečava oštećenja vozila

  • Reflektujuće trake za povećanu vidljivost

  • Izdržljivost i otpornost na spoljne uticaje

  • Smanjenje rizika od saobraćajnih nesreća


Nabavite STUB PARKING FLEKSIBILNI TPU 100 cm i pružite svojim vozilima i vozačima dodatnu bezbednost i sigurnost na parkingu. Nećete se razočarati!




ID Oglasa: #161601920
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.