slika
1 od 1

Stub Parking Fleksibilni Tpu 30 Cm

1.538 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
27
1
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

STUB PARKING FLEKSIBILNI TPU 30 cm

ŠIFRA: SMA 422157

STUB PARKING FLEKSIBILNI TPU 30 cm
Fleksibilni stub za parkiranje koji se vraća nazad pri udarcu automobila

Tip: Parking stub flex

Materijal: Termoplastični poliuretan (TPU)

Dužina: 30cm

Boja: Narandžasta

Masa: 1kg

Proizvođač: UNA ZORÄŚIĆ doo

Uvoznik: UNA ZORČIĆ doo

Zemlja porekla: Srbija



Stub parking fleksibilni TPU je jedinstven proizvod koji će učiniti parking mesta sigurnijima i smanjiti rizik od saobraćajnih nesreća. Izrađen od visokokvalitetnog termoplastičnog poliuretana (TPU), ovaj fleksibilni stub je neophodan dodatak svakom parkingu.


Fleksibilnost ovog stuba je ono što ga čini posebnim. Pri udarcu automobila, on se savija i apsorbuje energiju udara, čime se smanjuje šteta na vozilu i samom stubu. Ovaj inovativni dizajn omogućava da se stub automatski vrati u prvobitni položaj, čime se eliminiraju troškovi popravke ili zamene.


Pored svoje izdržljivosti, stub parking fleksibilni TPU takođe ima reflektujuće trake koje povećavaju vidljivost tokom noćne vožnje ili u uslovima slabe osvetljenosti. Ovo je posebno važno jer poboljšava bezbednost na parkinzima, smanjuje rizik od sudara i pravi tamnije oblasti lakšim za uočavanje.


Ovaj proizvod je idealan ne samo za parkinge već i za ulazne i izlazne rampe, pristaništa, skladišta i ostale javne prostore gde je neophodno obezbediti zaštitu od mogućih sudara vozila i zaštititi infrastrukturu.


U svom iskustvu sa ovim proizvodom, pronašao sam da je njegova fleksibilnost izuzetno korisna u sprečavanju oštećenja vozila prilikom parkiranja ili manevrisanja. Kada sam ga instalirao na svoj parking, primetio sam da se stub fleksibilno prilagođava svakom kontaktu sa vozilom, bez oštećenja bilo koje strane. Ovo mi je pružilo dodatnu sigurnost i mir kada parkiram svoj automobil.


Uz to, reflektujuće trake na stubu su zaista efikasne u poboljšanju vidljivosti u večernjim satima ili u uslovima slabe osvetljenosti. Primećujem da vozači sada mogu lakše da primete stub, što smanjuje rizik od udara i nesreća.


Stub parking fleksibilni TPU dolazi u dužini od 30cm i narandžastoj boji, što ga čini veoma upadljivim i lako uočljivim na parkinzima. Takođe je lak za postavljanje i ne zahteva posebne alate ili veštine. Sve što trebate uraditi je postaviti ga na odgovarajuće mesto i on će od sada obezbeđivati dodatnu sigurnost i zaštitu na vašem parkingu.


S obzirom na sve prednosti koje sam iskusio sa stubom parking fleksibilni TPU, toplo ga preporučujem svima koji žele da poboljšaju sigurnost na svom parkingu. Uveren sam da ćete biti zadovoljni rezultatima i da će vam ovaj proizvod pružiti dodatnu sigurnost i mir tokom parkiranja.



Prednosti:

  • Fleksibilni dizajn koji se vraća nazad pri udarcu automobila

  • Reflektujuće trake za bolju vidljivost tokom noćne vožnje

  • Pruža zaštitu vozila i infrastrukture od oštećenja

  • Jednostavna instalacija i upotreba



Zamislite parking mesto na kojem se automobili bezbedno parkiraju, smanjen je rizik od oštećenja i poboljšana je bezbednost vozača i pešaka. Stub parking fleksibilni TPU može vam pružiti upravo to. Nabavite svoj primerak danas i uverite se u sve prednosti i benefite koje ovaj proizvod pruža.


(Please note that this product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product. For more accurate information, please refer to the product details provided by OXO MARKET. )




ID Oglasa: #161601909
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.