slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Wurth SNooper+ univerzalna dijagnostika = srpski

1.390 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
14.414
44
pre 4 dana
Brane
Član od 22.09.2009.
kp izlog

Univerzalna autodijagnostika WUERTH Snooper+

Nova generacija multibrand dijagnostike poznate firme Wurth. U kombinaiciji sa pratećim WOW! dijagnostičkim softverom omogućava dijagnostiku, uvid u parametre, kalibracije, programiranja, aktiviranja na putničkim automobilima i lakim komercijalnim vozilima od 1996 do danas.

Wireless veza sa dijagnostičkim uredjajem, gumirano kućište, višebojna indikacija rada. Uključuje set kablova za starija vozila. Izuzetno lako korišćenje dijagnostičkog programa koji je preveden na naš jezik. WOW! program sadrži i servisne i tehničke podatke za većinu vozila. Instalacija sofvera je uključena u cenu.

Komplet: Diagnostic System Snooper+ W072 700 100, set dodatnih kablova, zaštitni kofer.

Garancija. Mogućnost instalacije kod kupca!   Konsultacije i podrška u vezi korišćenja. Mogućnost instalacije kod kupca, isporuka, SRB:   lično, kurirom, na teret kupca. Za firme: preko računa. Isporuka i van SRB.    

ID Oglasa: #6248985
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.