slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Čepovi za felne

100 din

Zrenjanin
Korišćeno
Dostupno odmah
754
10
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 17.04.2015.
Svi oglasi

RASPRODAJA čepova za felne 

Cena 100 dinara po komadu važi isključivo ako se uzimaju SVI mali okrugli čepovi prečnika do 75mm (estetsko stanje se ne gleda, samo funkcionalnost tj. da li mogu da stoje na felni, a 98% sigurno mogu). . .

Za manje količine je veća cena po komadu, u zavisnosti od stanja (možete pogledati određene modele koji vas interesuju među mojim oglasima . . .

Ukoliko neko ima želju da kupi i sve veće čepove i poklopce (uz male), onda je cena 350 dinara po komadu, takođe za sve što je ispravno iz ponude. . .

ID Oglasa: #158520122
Informacije
Pogledajte celokupnu ponudu klikom na opciju "Svi oglasi". .. Cene određenih artikala su promenljive. Gume koje prodajem imaju "garanciju" u slučaju problema prilikom montaže (nisam u prilici svaku da proverim kod vulkanizera), ukoliko se javi bilo kakav problem pa da guma nije za upotrebu, vraćam novac (naravno uz evidentiran i fotografisan defekt)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.