slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

3D gumene kadice za gepek CHEVROLET EPICA 2006-2012

4.200 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
17
1
juče
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksandar
Član od 24.02.2014.
Svi oglasi

3D gumene kadice gepeka za CHEVROLET Epica pouzdano štite gepek od prljavštine i oštecenja, što smanjuje vreme potrebno za čišćenje automobila. 3D patosnice gepeka za CHEVROLET Epica svoj izgled i oblik zadržavaju i nakon duže upotrebe zahvaljujući modernom polimernom materijalu (TPE). Materijal od koje su napravljene 3D gumene kadice gepeka za CHEVROLET Epica je visokog kvaliteta mekan na dodir i elastičan. Zahvaljujući tome 3D gumene patosnice za gepek imaju puno prednosti: materijal je izdrživ, podnosi veoma niske temperature bez gubitka elastičnosti, netoksičan je, otporan na soli, kiseline, benzin. 3D kadice gepeka za CHEVROLET Epica su jednostavne za održavanje i negu. Dovoljno je periodično očistiti kadicu od prljavštine i prašine. Seintex 3D gumene patosnice gepeka su manje klizave od sličnih proizvoda drugih proizvođača zbog strukturnih izbočina na njenoj površini, što pomaže sprečavanju kretanja robe u gepeku. 3D gumene kadice gepeka za CHEVROLET Epica su atraktivnog dizajna i savršeno se uklapaju u gepek bilo kog proizvodjača automobila za koje imamo u ponudi.

 

Mogućnost slanja brzom poštom na teritoriji cele Srbije.   

Mogucnost licnog preuzimanja uz prethodnu najavu!

 

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

ID Oglasa: #150073592
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.