slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Audi A1 2018+ gumena patosnica za gepek GUMARNY ZUBRI

3.600 din

Pirot
Kao novo - nekorišćeno
14
1
pre 10 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Premier Auto Tuning
Član od 08.04.2020.
kp izlog

Audi A1 2018+ gumena patosnica za gepek GUMARNY ZUBRI

Polietilenska podloga za gepek Gumarni Zubri. Polietilenska patosnica prtljažnika je specifična za određene modele automobila. Ova vrsta prostirke za prtljažnik je izuzetno izdržljiva i ima visok prag za sprečavanje prolivanja i širenja prašine po podu prtljažnika vašeg automobila. Ovaj model patosnice za prtljažnik će potpuno promeniti vašu percepciju čistoće i reda u vašem prtljažniku. Vožnja kućnih ljubimaca više neće biti bolan proces vezan za čišćenje prtljažnika od dlaka, prašine, blata i čega sve ne. Sa ovim uloškom, pod će ostati netaknut, a ako treba da operete patosnicu, to je brzo i lako.

 

 

Svaka patosnica je individualna za određeni tip automobila. Savršeno prijanjanje, bez dodatnih podešavanja. Štampani tekst sa modelom automobila. Lako se čisti. 3 cm visok sigurnosni prag. NEMA mirisa. NE sadrže PVC. Testirano na zagađivače.

ID Oglasa: #161729593
Informacije

Posedujemo dodatnu opremu za sve automobile.

Dostava je roku od par dana.

Za svaki deo kod nas povracaj se moze izvrsiti u vremenskom terminu od 3 dana.

Slanje brzom postom za teritoriju cele Srbije (Post Express, BEX, AKS) ili LICNO po Dogovoru

Ukoliko imate dodatnja pitanja i nedoumice pozovite.

Posedujemo veliki broj delova iz uvoza. .

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.