slika
1 od 1

Garnitura presvlaka za sedišta TEXAS crna boja 11 kom

2.350 din

Beograd
Novo
1.641
60
danas
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Autodragstor
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Proizvođač: CAR+

Garnitura 11 komada presvlaka za prednja i zadnja sedišta kao i za naslone za glavu. Elastične presvlake za sedišta savršeno prijanjaju prilikom njihovog postavljanja što je omogućeno upotrebom pridruženih kukica. Prorezi sa Velcro čičak trakom pogodni su za aktivaciju bočnih airbag-ova. Rajsferšlusi omogućavaju spuštanje zadnjih sedišta po potrebi. Presvlake sedišta dolaze u crnoj boji sa stilizovanim elegantnim dizajnom.
U ovoj garnituri 7 komada presvlaka namenjeno je za zadnja sedišta (3 presvlake naslona za leđa, 1 kompletna presvlaka sedišta i 3 presvlake naslona za glavu) i 4 komada za prednja (2 presvlake za naslon za glavu i 2 kompletne za oba sedišta). Presvlake na zadnjim sedištima se mogu olabaviti pomoću rajsferšlusa i postaviti u položaj 40/20/40.
Napravljene su od poliesterskog pamuka sa stilizovanim elegantnim dizajnom koji se može videti na prednjim i zadnjim presvlakama. Ne sadrže penu.

Način postavljanja:  1. Ukloniti naslone za glavu sa prednjih sedišta i postaviti presvlake preko poleđine sedišta. Proveriti da li su presvlake odgovarajuće pripijene i da su u ravni sa sedištem vozila. Pritegnite presvlaku koliko god je to moguće i provucite je kroz gumene žice između poleđine i sedišta. 2. Povežite bočne gumene žice ispod sedišta koristeći kukice (leva bočna žica sa levom kukicom a desna sa desnom). 3. Povežite zadnje gumene žice sa bočnim žicama koristeći kukice (desna bočna žica sa desnom zadnjom žicom i leva bočna žica sa levom zadnjom žicom). 4. Postavite presvlake preko osnovne površine sedišta i provcite žice kroz otvor izmeđus sedišta i poleđine. Razvucite koliko možete presvlaku kako bi se dobilo poravnanje sa postojećim sedištem. Privežite gumene žice na isti način kao i u prethodnom slučaju. 5. Postavite presvlake preko naslona za glavu i privežite žice na način da one budu savršeno pripijene. Uvucite žice za pritezanje unutar presvlake.

Šifra artikla:  FUNDBAS

ID Oglasa: #108785392
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.