slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Kadica za gepek VW GOLF 5,6 HB gumena tipska

4.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
446
14
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
slobodan Djordjević
Član od 29.08.2012.
Svi oglasi


LICNO PREUZIMANJE 

Kaluđerica



SLANJE BRZOM POSTOM

potrebni podaci
Ime i prezime
Grad, ulica i broj
Kontakt telefon

RIGUM TIPSKE KADICE ZA GEPEK
BEZ SLIKE

VW GOLF 5, VW GOLF 6 Hatchback

RIGUM 100% Gumena kadica za  gepek automobila - pouzdano štiti pod gepeka od svih vrsta prljavštine  i napravljena je tako da u potpunosti odgovara podu gepeka automobila. Cela kadica je izrađena od 100% gume koja sprečava spontano kretanje transportiranih predmeta i osigurava jednostavno održavanje prtljažnika automobila. Zahvaljujući materijalu od kojeg je kadica izrađena vrlo lako se može urolati i na taj način izvaditi iz gepeka automobila i odstraniti eventualne nečistoće. Velika prednost ove gumene kadice je visoka ivica od 1,5 cm koja zadžava prljavštinu u okviru kadice i na taj način sprečava prljanje i habanje poda gepeka.
Gumena kadica je napravljena po najvišim EU normama i kao takva trenutno je jedina kadica napravljena od  100%  ciste i kvalitetne gume.
ID Oglasa: #134968799
Informacije






LICNO PREUZIMANJE UZ PRETHODNI DOGOVOR 

na adresi iz oglasa 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.