slika
slika
1 od 2

Kristalna obloga za volan 1699 din Želite da učinite unutraš

1.699 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
48
1
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi
Kristalna obloga za volan 1699 din Želite da učinite unutrašnjost Vašeg automobila elegantnijom i modernijom? Ova dijamantska navlaka za volan će mu uneti posebnu notu! Prijatna pod prstima Za razliku od drugih navlaka, dijamantska neće naprezati Vaše dlanove ili smanjiti Vaše vozačke performanse. Blaga masaža Dijamanti na navlaci će pružiti blagu masažu Vašim dlanovima tokom svake vožnje. Jedinstveni dizajn Dijamantska navlaka jer odrađena sa izrazito posvećenom pažnjom na detalje! Lako prilagodljiva Ova navlaka se može koristiti na bilo kom volanu koji ima prečnik od 37 do 38 centimetara. Svetlucavi efekat Pod određenom svetlošću, elegantni dijamanti svetle u različitim bojama (ss3)
ID Oglasa: #160464649
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.