slika
1 od 1

Tepih Za Auto City, 4 Delni Set, Siv

1.538 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

TEPIH ZA AUTO CITY, 4 delni set, siv

ŠIFRA: SMA 901828

TEPIH ZA AUTO CITY - 4-delni set, siv

Ovim tepisima će vaše putovanje biti udobno i stilizovano iskustvo

Tepih za auto City je sve što vam je potrebno da unesete luksuz u unutrašnjost svog automobila. Ovaj kvalitetni četvorostruki set tepiha je dizajniran da odgovara svim potrebama i pruži sjajan estetski izgled. Bez obzira da li ste ljubitelj minimalističkog stila ili preferirate više upadljiv dizajn, ovaj tepih će zadovoljiti sve vaše potrebe.


Izuzetan kvalitet za vaš automobil

Ovi tepisi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala kako bi pružili izuzetnu izdržljivost i trajnost. Nedodirljivi kvalitet tepiha za auto City će izdržati sve neophodne izazove svakodnevnog vožnje i zaštiti vaše podove od prljavštine, vlage i ogrebotina.


Uz ovaj tepih set, možete biti sigurni da će vaš automobil izgledati sjajno i biti potpuno zaštićen, bez obzira na to koliko km prelazite.


Jednostavna instalacija i održavanje

Tepih set City je dizajniran kako bi vam olakšao život. Uz brzu i jednostavnu instalaciju, možete uživati u svim prednostima ovih tepiha u roku od nekoliko minuta.


Održavanje tepiha za auto City je takođe jednostavno. Možete ih jednostavno ukloniti iz automobila i očistiti od prašine i prljavštine. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima koji se koriste u izradi ovih tepiha, oni su otporni na habanje i lako se čiste.


Prednosti tepiha za auto City:

  • Izrađeni od visokokvalitetnih materijala za dugotrajnu upotrebu

  • Pružaju zaštitu od prljavštine, vlage i ogrebotina

  • Estetski prijatan dizajn koji se uklapa u svako vozilo

  • Jednostavna instalacija i održavanje


Odaberite tepih set City i unesite kvalitet i stil u unutrašnjost svog automobila. Uz ovaj sjajan dodatak, svako putovanje će biti udobno i elegantno iskustvo.



markdown
**Specifikacija: **
- Tip: Tepih za auto
- Masa: 2kg
- Proizvođač: ALL RIDE
-
- Zemlja porekla: Belgija



Prednosti

  • Izrađeni od visokokvalitetnih materijala za dugotrajnu upotrebu

  • Pružaju zaštitu od prljavštine, vlage i ogrebotina

  • Estetski prijatan dizajn koji se uklapa u svako vozilo

  • Jednostavna instalacija i održavanje



Pametna kupovina je bitna. Odaberite tepih set City i pretvorite svoje putovanje u pravo zadovoljstvo. Ne čekajte više, već sebi i svom automobilu omogućite luksuzno iskustvo koje zaslužujete.


Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim će vam rado pomoći u odabiru tepiha koji će vam najbolje odgovarati.




ID Oglasa: #161602412
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.