slika
1 od 1

Zaštita za Sediste NEPTUNO

1.199 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Auto Oprema 011 online
Član od 01.09.2019.
Svi oglasi

Univerzalna zaštita pogodna je za postavljanje na prednje sedište. Napravljena je od postojanog materijala otpornog na prolivanje tečnosti i masti, čija je funkcija da pruži zaštitu od oštećenja postojećeg sedišta. To je idealno rešenje za radna vozila ili za upotrebu od strane bilo koje osobe koja obavlja popravke na vašem vozilu. Zaštita se postavlja preko naslona za glavu i sedišta iz jednog dela, što je čini jednostavnom za postavljanje i uklanjanje.

Način postavljanja: Rastegljiva zaštita za sedište se postavlja i podešava veoma brzo preko celokupne površine sedišta uključujući i naslon za glavu. Veoma je pogodna za brzo uklanjanje i može se odložiti u plastično ambalažno pakovanje veoma jednostavno.

 

999. FUNPROT

 

Za porucivanje ostaviti sledece podatke:

-Ime i prezime

-Adresa za slanje (ulica, broj, postanski broj i grad)

-broj telefona☎️

   
ID Oglasa: #165665406
Informacije

----> Za Artikle Do 500g Moguc Je Obracun Postarine u Iznosu Od 300rsd< ----

Potrebno Je Navesti U Poruci Da Zelite Obracun Postarine! ! !

Svaki Artikal je NOV! !!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.