Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Automobili | Oprema > Pojačala za auto

slika
slika
1 od 2

RCA Kabl od Pojacala do CD, 4m duzine

6 €

Beograd
Korišćeno
2.764
36
juče
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

Kvalitetniji OFC kabl sa po dva RCA konektora na krajevima (ili cinca kako ih popularno zovemo). Duzine 4m a takodje u sredini ima i posebnu zicu za Remote control. Ovo je dosta kvalitetan kabl i nema veze sa onim takozvanim malo debljim kablovima koji se prodaju na buvljaku. Ovo je pravi OFC kabl i to se manifestuje u zvuku. Sa jedne strane su RCA konektori takozvani ravni a sa druge strane su pod uglom da bi se ustedelo na mestu koje je obicno uvek tesno iza CD/MP3 radija u autu. Jednostavno vrsim rasprodaju stvari iz radnje koje vise necu drzati na lageru i zato su i cene simpaticne. Sve saljem brzom postom, dobijate sutradan na vasu kucnu adresu, postarina je 200din

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.  
Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.  
Na SMS, Viber i What's poruke ne odgovaram uopste jer nemam vreme za dopisivanje…

ID Oglasa: #5046575
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.