slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Univerzalni radio za kola MP3 / FM / Bluetooth / USB 12V

2.790 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
39
3
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Venditio Invictus
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

Funkcija memorije za čuvanje stanice: žuta linija radija treba da bude povezana na električni vod automobila. (Napomena: boja stereo ekrana u automobilu nije podesiva)


FM tjuner: 260 vati snage (4k65V), FM tjuner lako hvata bilo koju radio stanicu. Radio frekvencija: 87,5 MHz - 108 MHz, može se memorisati 12 stanica. Ako utikač za napajanje bluetooth auto stereo uređaja nije isključen, stanica će biti sačuvana.


Povezivanje: Stereo u automobilu može da poveže vaše spoljne uređaje preko USB ili AUKS ulaza. USB 2.1A port za punjenje, 50% brži od ostalih. Napomena: Naš auto radio je samo za automobil od 12 V, a ne za veći automobil od 24 V.


Audio formati: Podržava MP3, VMA, VAV, FLAC. Ovaj auto stereo MP3 plejer može da pušta muziku sačuvanu na TF kartici, maksimalnog kapaciteta od 32 GB. Ekvilajzer vam omogućava da izaberete između 3 unapred podešene postavke: Pop, Rock ili Classic.


ISO interfejs: Ovaj 1 Din auto stereo se prilagođava mnogim vozilima. Kontrolišite jačinu/smanjivanje jačine zvuka i reprodukujte/pauzirajte pomoću bežičnog daljinskog upravljača. Auto radio Bluetooth dolazi sa mikrofonom za razgovore bez upotrebe ruku i audio emitovanje. Podrška za iOS i Android. Veličina proizvoda 7,4×5,9×2,3 inča.


Kako da sačuvate radio kanale: Red dugmadi na dnu prednjeg panela koji prikazuje 1 do 6 držite svako dugme nekoliko sekundi da biste sačuvali radio stanicu nakon svake pretrage.

 

POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #164241294
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.