slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Parking Dash kamera kabl - NOVO

2.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
11
1
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Domaćinstvo021
Član od 22.12.2022.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prva slika je uglavnom skinuta sa sajta Amazon, a ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

【Sadržaj paketa】 1kom HK3 hardvire Kit, 2kom ATO osiguračem, 2kom Mini osiguračem, 2kom MICRO2 osiguračem, 2kom Mini Lov Profile osiguračem.

【Omogućava režim parkiranja】 Hardvire Kit podržava ACC detekciju, podesivi napon i zaštitu akumulatora automobila.

【Dvostruki držač osigurača】 Obezbeđuje jedan držač osigurača za zaštitu originalnog kola i obezbeđuje provod sa drugim držačem osigurača za novo kolo.

【Kompatibilnost】 Slavine za osigurače se koriste za ožičenje ili kontrolne kamere, dodavanje LED traka ili drugih elektronskih uređaja kojima je potrebno direktno ožičenje u kutiju sa osiguračima.

【Jednostavna upotreba】 Uključuje se u zauzeti ili prazan utor bloka osigurača pod naponom. Jednostavna instalacija dodatnih kola bez spajanja ili sečenja.

Pravo na reklamaciju imate 7 dana od prijema paketa. Preuzimanje ili slanje putem kurirske službe. Kontakt telefon 0642820102 0658741995

ID Oglasa: #164414397
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.