slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Kamera za auto / prednja i zadnja

30 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
63
8
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! Kamera za auto / prednja i zadnja 1600p + 1080p

 

  • 【2.5K+1080P FHD i Dvostruko snimanje širokog ugla od 336° 】-Miden vam donosi S7 kontrolnu kameru napred i pozadi, koja može da snima Ultra HD 2.5K (2560 k 1600P) prednji video + FHD 1080P zadnji video. Može vam pomoći da jasnije čitate ključne detalje kao što su putokazi i registarske tablice vozila, donoseći vam bolje zadovoljstvo u vožnji i bolju sigurnost. Ova kamera za automobile opremljena je prednjom širokougaonom kamerom od 176° i širokougaonom kamerom od 160° sa vodootpornom zadnjom kamerom, koja sve snima bez mrtvog ugla.

  • 3,2 inča IPS ekran i Kućište od aluminijumske legure】-Veliki full HD ekran od 3,2 inča pruža vam najjasniji dozivljaj. Korisnički interfejs na velikom ekranu je veoma jasan i veoma je jednostavan za rukovanje i kretanje kroz menije. U isto vreme, ova kontrolna kamera je napravljena od profesionalne avio aluminijumske legure. U poređenju sa plastičnim materijalom većine prodavaca, naš proizvod ne samo da ima odličnu teksturu, već ima i veoma dobar efekat disipacije toplote.

  • 【Zaštita dokaza】— Čak i ako je mikro SD kartica puna, kamera će nastaviti da snima, automatski će zameniti najstariji video najnovijim video snimkom i obezbediti da zaključani video nije prepisan. Štaviše, rešili smo problem da većina kontrolnih kamera prodavaca ima vremenske intervale i ključne kadrove koji nedostaju u snimljenom videu. Rezanjem video snimka možemo ostvariti besprekornu vezu između videa u petlji i bolje sačuvati video dokaz.

  • 3-osni G-senzor i Zaključavanje u slučaju nezgode】- Naša kamera za automobil ima G-senzor visokih performansi, a osetljivost je dodatno optimizovana, što može automatski da snimi hitne situacije i sačuva video. Kada se vozilo sudari, snimač vožnje će automatski sačuvati i zaključati trenutni video kao dokaz. Osim toga, pritisnite dugme za zaključavanje da biste ručno zaključali trenutni video, posebno ako vidite nešto zanimljivo/važno na putu, takođe možete zaključati snimak.

  • 【Super noćni vid i Monitor za parkiranje】-Naša kamera za automobil ima otvor blende f1.5, najveći u industriji 1/2.7'' CMOS senzor slike i VDR tehnologija za bolju tačnost i jasnoću boja. Bilo da je dan ili noć, može jasno da uhvati male detalje kao što su noćna vožnja i registarske tablice. Ako se vaše vozilo sudari dok je parkirano, ili neko pokuša da vam ukrade automobil, kamera u automobilu će se automatski uključiti i početi da snima kada detektuje vibraciju, pružajući 24-časovnu zaštitu vašem automobilu.
  • 【Lako za instaliranje】-Naša kontrolna kamera za automobile ima inovativan i minimalistički dizajn, koji vam neće blokirati vid tokom vožnje, omogućavajući vam da uživate u udobnom iskustvu vožnje. Lako je instalirati i podesiti, dodatno obezbeđujemo polugu za ožičenje i detaljna uputstva, čak ni korisnici koji prvi put koriste ne moraju da brinu.

Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163706924
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.