slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Prednja i zadnja kamera za auto FullHD 1080P Yansoo

3.990 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
101
4
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Venditio Invictus
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi
Dvostruke kontrolne kamere za automobile sprijeda i pozadi, 1080P Super Night Vision kontrolna kamera sprijeda i pozadi, 3" IPS Dual Dash kamera za automobile sa G-senzorom, Snimanje petlje, Monitor za parkiranje, Detekcija pokreta

 

【3” IPS ekran, 1080P kontrolne kamere za automobile】Kompaktne dvostruke kontrolne kamere od 3” za automobile sprijeda i pozadi zadovoljavaju vaše svakodnevne potrebe vožnje, dolazi sa prednjom kamerom od 170° širokog ugla od 1080P i vodootpornom zadnjom kamerom od 150° , lako pokriva 4 trake, omogućavaju da se jasno snime prednji i zadnji putevi u svim uslovima i detaljima registarskih tablica. Možete snimati video sa rezolucijom do 30 kadrova u sekundi 1920k1080P i slike od 12MP.
【Kamera za automobile - Kamera za kontrolu sprijeda i pozadi sa noćnim vidom】Prednja i zadnja kontrolna kamera za automobile koriste napredni senzor, poboljšava osjetljivost pri slabom svjetlu, osigurava full HD snimanje tokom dana i noći. Kombinirajte sa velikim otvorom blende F1.8 + 4 kom IR LED + profesionalna VDR + HDR tehnologija, kontrolna kamera sprijeda i pozadi može jasno snimiti uslove na putu u noći, pomaže da se video snimi življi, šareni i jasniji. Koristite Iansoo prednju i zadnju kontrolnu kameru, učinite vožnju bezbednijom i pouzdan!
【Auto Loop Recording】Iansoo kamere za automobile sprijeda i pozadi podržavaju funkciju snimanja u petlji da kontinuirano snimaju svakih 1,3 ili 5 minuta i automatski se čuvaju. Preporučujemo da podesite 3 minuta. Kada je memorijska kartica puna, prednja i zadnja tabla kamera automatski prepisuje najstarije video zapise, ali video sa zaključavanjem ne pokriva. (Napomena: podrška do 32GB kartice) Preporučite da kupite Iansoo 32GB karticu za dobro kompatibilnu kontrolnu kameru: B0BLRC2K7B.
【Dash kamera sa režimom parkiranja i detekcijom pokreta】Kamera na instrument tabli automobila ispred i pozadi se koristi za zaštitu vašeg automobila nakon parkiranja. Kada neko udari vaš automobil i udar dostigne nivo G-senzora, dvostruka kontrolna kamera će se automatski uključiti i snimati 31s video, a zatim ZAKLJUČAJ i SAČUVAJ VIDEO. Napomena: Ako vam je potrebno snimanje prednje i zadnje kamere 24/7, kupite komplet za kablove (nije uključen) odvojeno.
【Kamera za auto-jednostavna za instaliranje】Za brzu pomoć pri instaliranju kontrolne kamere u automobilu, nudimo usisnu čašu, polugu, kopče za kablove. Okrenite dugme na usisnoj čaši da biste stabilno postavili šoferšajbnu za nekoliko sekundi. Pošto kameru u automobilu pokreće Interfejs auto upaljača, kada se vaš automobil uključi, automatski će se uključiti i snimati. Samo treba da pritisnete dugme ''OK'' da biste zaustavili.
【Snimač za vožnju – jednostavan za korišćenje】Možete da vidite reprodukciju na kameri na kontrolnoj tabli za automobile ili računar. Dugo pritisnite „ M“ da biste promenili 3 režima video/fotografije/ reprodukcije. Pritisnite „ M“ da biste pokrenuli funkciju podešavanja. Neke dnevne funkcije podešavanja za kontrolnu kameru: Nivo senzora gravitacije-nizak; Snimanje petlje-3 minuta; Detekcija pokreta-ISKLJUČENO; Monitor za parkiranje -UKLJUČENO; Automatsko isključivanje -ISKLJUČENO; [Napomena] Ako naiđete na zamrzavanje ili neki drugi mali problem sa kontrolnim kamerama, možete upotrebite iglu da ubacite malu rupu na dugme "R".

 

POGLEDAJTE SVE OGLASE

 
Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express, BEX, AKS. .                                                      
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <    
ID Oglasa: #162463336
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.