slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Simulator TPMS senzora za Suzuki Vitara, Jimny,S-Cross,svi

57 €FiksnoZamena moguća

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 12 dana
Catalin
Član od 22.12.2018.
Svi oglasi

Dostava je ukljucena u cenu.

 

Model sa baterijom: 57 eura

Model sa kablom USB: 57 eura

Model sa kablom 12V: 67 eura

 

Ovaj simulator daje utisak racunaru vozila da ono ima senzore pritiska na svim tocovima i da je sve u redu. Kao posledica toga, "Servis TPMS" greška i popratna "Božicno drvo" svetla koja su se pojavila ce nestati ostavljajuci Vašu instrument tablu tako da izgleda baš onako kako izgleda s originalnim senzorima pritiska u gumama (TPMS senzori) koji su postavljeni na Vaš Suzuki. Nije potrebna nikakva kablovska veza sa vozilom osim ulaza od 12 V (unutar prtljažnika vozila). Simulator simulira 4, 3, 2 ili 1 senzora. Simulacija je reverzibilna - iskopcajte uredaj i žuti ekran ce se ponovo pojaviti.

 

Imajte na umu da ovo nije uredaj tipa plug &play. Potrebno je nekoliko koraka kako bi se uredaj kalibrirao i kako bi se vozilo naucilo na njega. Kalibriranje se vrši jednom i potom pri svakoj zameni (novih) guma, dok ucenje mora biti izvršeno pri svakom prebacivanju sa pravih senzora na simulator.

 

Ako, medutim, poznajete ID oznaku svoja cetiri prava senzora, možete ih proslediti meni i ja cu ih uneti u simulator, te postupak ucenja / ponovnog ucenja nece biti potreban. Koraci nisu teški, samo da znate. Uputstvo za upotrebu dostupno je i online (video i tekst - na engleskom) i kao PDF na nekoliko drugih jezika, ukljucujuci ovaj. Uredaj radi sa Suzukijevim vozilima proizvedenim posle 2013. i koja se prodaju u Evropi. Trenutno radi dobro na nekim Vitara, Jimny, Ignis, Splash, Alto, Celerio, Baleno, Grand Vitara, Swift i S-Cross modelima, a takode bi trebalo da radi i na svim ostalim modelima koji koriste model odašiljaca S180052024.

 

Ostali netestirani modeli su Splash, Alto, Celerio, Kizashi, Carry Van, Alivio.

Molim koristite samo poruke, a ne telefonski broj koji je uglavnom nedostupan

 

Hvala Vam

ID Oglasa: #165987456
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.