slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

KOYOSO LED H7 sijalice, 90W, 6500K

4.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
47
4
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

【NAJNOVJI DIZAJN POZICIJE ČIPOVA】 Posebno pogodan za montažu farova u automobilu sa sočivom. h7 led je napravljen sa visokokvalitetnim CSP čipom, "V" dizajn čini da h7 led sijalica emituje ultra-glatki i jak svetlosni snop, emituje 16000 lumena i 6500K belog svetlosnog snopa sa snagom od 90v po paru, ne zaslepljuje nadolazećeg vozača.

【MOĆAN KAPACITET HLAĐENJA】: Koristite tihi turbo ventilator, njegove brzine do 12000 obrtaja u minuti, obezbedite jak vetar za hlađenje, brzo raspršite toplotu iz perli lampe. Avio-aluminijumsko telo i bakarna podloga pomažu LED sijalici da postigne jaču funkciju odvođenja toplote, što omogućava h7 led sijalicama da stvore odlične performanse i izdržljivost.

【LAKA INSTALACIJA】: Jednostavna plug and plai instalacija, 1:1 mini dizajn, LED 7 sijalica savršena direktna zamena standardnih sijalica, nije potrebno podešavanje, uverite se da je prostor za montažu farova dovoljan. Ima polaritet, vratite ga na suprotan način ako LED sijalice ne mogu da zasvetle nakon prve instalacije.

【Fokusirano svetlo od 360 stepeni】: Sa odvojivim adapterom, svetlosni snop LED sijalica se može slobodno podesiti, emituje super fokusirani snop bez tamnih mrlja ili odsjaja, obezbeđujući bezbednu vožnju. Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja, potrudićemo se da vas kontaktiramo u roku od 24 sata.

【SISTEM NADOGRADNJE】: Povezuje se na eksterni drajver i integriše u nadograđeni EMC sistem, kako bi se efikasno izbegle radio smetnje. Dobro radite sa 96% kompjuterskog sistema vozila, obezbedite inteligentnu kontrolu temperature, produžite vek h7 led farova. NAPOMENE: Nije pogodno za automobile sa CANBUS sistemom direktno.

k5

ID Oglasa: #164249108
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.