slika
slika
1 od 2

H4 sijalice bele sa kulerom

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
159
3
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marica Nbgd
Član od 27.05.2017.
Svi oglasi
Led sijalice C6 H4  COB hladnjak plus ventilator

PAR LED C6 sijalica H4 za duga i kratka svetla koje rade na voltazi od 9-32v, jacine 36w 6000 Lumena sa hladnjakom i ventilatorom
Xenoni su zastareli a evo i zbog cega:   - Ista sijalica moze i za motore, automobile, i za teretni program jer rade na voltazi od 9-32v.   - Trose znatno manje struje od xenona tako da su dosta pogodne za motocikle.   - Led sijalice se pale iste sekunde ne zahtevaju "zagrevanje" kao xenoni tako da radi blicanje punom snagom sijalice.   - Svetlost je gusca i manje se rasipa po faru tako da je voznja laksa i za vas i za druge ucesnike u saobracaju.   - Sijalice se ne greju uopste jer poseduju hladnjak sa ventilatorom.   - Instalacija nikada laksa nema balasta i dodatnih kablova samo se udzekaju u fabricke dzekove od sijalice.   - Predvidjei radni vek sijalice je 30 000 radnih sati.   - Jacina svetlosti samo 10-15% slabija nego na xenon sijalicama i to od 55w!   - Jeftinija investicija i laksa ugradnja.    
 Led sijalice set 2 komada koje - Veoma laka instalacija (dzek na dzek)- Na kablicima je obelezena polarizacija plus i minus tako da ne moze da se pogresi prilikom montaze sijalicaMontaza se vrsi na standardnom dzeku sa svetlo. Dug vek ovog LED svetla omogucava mali ventilator koji se nalazi u sklopu sijalice koji se napaja preko istog voda kao i sijalica.   

Ostavite podatke za slanje u SMS poruci ili na (kupujem prodajem) saljem proizvode Bex kurirskom sluzbom isporuka za 1 dan kontakt osoba za pozive i poruke Marko 0654735222
ID Oglasa: #145097560
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.