slika
slika
slika
slika
1 od 4

LEDriving DMI for SEAT (OE migavci za retrovizore)

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
33
1
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Carlight And Accessories
Član od 24.03.2022.
Svi oglasi

LEDriving DMI for SEAT

 

Ovi potpuno dinamični LED indikatori retrovizora nude inovativan dizajn koji impresivno upotpunjuje individualni izgled vašeg vozila. Postižu rezultate zasnovane na inovativnim LED diodama visokih performansi sa do 200% većom osvetljenošću i impresivnim visokim kontrastom tokom dana i noći zbog intenzivnog žutog LED svetla. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji vodiča za svetlo, oni takođe nude homogenu distribuciju svetlosti preko do biti osvetljena površina. Kao rezultat svih ovih aspekata, postoji mogućnost poboljšanja percepcije vašeg vozila u saobraćaju iz suprotnog smera i samim tim povećana bezbednost u saobraćaju na putevima.

 

LEDriving indikatori dinamičkog ogledala se ne odlikuju samo svojom inovativnom tehnologijom osvetljenja već i visokim nivoom kompatibilnosti. Dakle, kompatibilni su sa različitim modelima vozila. Takođe možete birati između dve varijante: CRNO izdanje ili BELO IZDANJE - obe su dizajnirane da efektivno istaknu individualni stil brojnih vozila.  

 

Prema ECE smernicama, izvršena su neophodna ispitivanja i odobrenja LEDriving indikatora dinamičkih ogledala, što znači da su potpuno legalni u drumskom saobraćaju i nije potrebna registracija u dokumentima vozila.
Plug &Plai tehnologija obezbeđuje brzu i jednostavnu instalaciju LEDriving indikatora dinamičkog ogledala, postojeći kablovi ne moraju da se menjaju ili oštećuju.

 

Primenljivo za:


Seat Leon 5F (2012-)
Seat Ibiza KJ (2018-)
Seat Arona KJ (2018-)

 

 

Nominalni napon: 12.0 V

Temperatura boje: 2700K
Životni vek: 5000h

Garancije: 5 godina

Osram kataloški:

LEDDMI 5F0 BK S - crna

LEDDMI 5F0 WT S - bela 

 

Uskoro u prodaji 

ID Oglasa: #153969659
Informacije
  • Na Osramovom sajtu možete proveriti koje sijalice odgovaraju Vašem vozilu:

    https: //www. osram. com/apps/gvlrg/

    ili poslati upit nama i mi cemo vam u kratkom roku odgovoriti.

 

  • Ako Vam treba nešto od dodatne opreme,   pogledajte katalog našeg priajtelja Auto Aksesoar Shop

 

        https: //kupujemprodajem. com/auto-aksesoar-shop/svi-oglasi/341007

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.