slika
slika
slika
1 od 3

GOLF 7 2017-2020 Zadnji difuzor R-Line Style

14.597 dinFiksno

Beograd
Novo
67
2
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodragstor
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Otkrijte pravi potencijal svog automobila uz naš Sport zadnji difuzor spojlera, posebno dizajniran za VW GOLF VII Facelift od 2017. do 2020. godine. Ovaj izuzetan dodatak garantuje da će vaš hečbek zaista privući pažnju.

Izrađen da se besprekorno postavi na zadnji deo vašeg automobila, naš difuzor unapređuje već moćan položaj i sofisticiranu estetiku vozila. Specifično dizajniran za Sportsku Standard verziju branika, ovaj difuzor daje vašem automobilu upadljiv i sofisticiran izgled. Njegova kompatibilnost sa konfiguracijama izduvnih sistema u obliku -OO— — dodatno povećava njegovu svestranost i funkcionalnost.

Sa elegantnim i privlačnim crnim dizajnom, ovaj difuzor je napravljen od izdržljivog materijala od PP plastike. Ne samo da poboljšava vizuelnu privlačnost vašeg automobila, već obećava i izdržljivost i završnu obradu visokog kvaliteta koja će ostaviti snažan utisak.

Molimo vas da obratite pažnju da je ovaj body kit isključivo kompatibilan sa facelift verzijom modela, osiguravajući savršeno prilagođavanje i besprekornu integraciju.

Spremite se da privučete poglede i napravite razliku na putu uz naš Sport zadnji difuzor spojlera. Unapredite stil i performanse vašeg automobila danas ovim nadogradnjom vrhunskog kvaliteta. Poručite svoj primerak odmah i doživite razliku!

 

Šifra artikla: DIFWW0008    
ID Oglasa: #162285594
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.