slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Jastučući za vrat - VOLKSWAGEN

2.400 dinFiksno

Inđija
Kao novo - nekorišćeno
32
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Danilo online
Član od 31.03.2022.
Svi oglasi
Udobnost i stil u vašem automobilu s jastucima za vrat s Volkswagen logom! Naši jastuci su izrađeni od visokokvalitetne eco kože, pružajući luksuzan dodir i izdržljivost. Glavni deo jastuka je izrađen od glatke kože, dok su bočni delovi perforirani radi bolje ventilacije dok se oslanjate na njih.

 

Jastuci se lako pričvršćuju na sedište zahvaljujući gumi na poleđini. Kada su prljavi, jednostavno ih operite - zahvaljujući cibzaru na zadnjoj strani, možete lako izvaditi punjenje i oprati jastuke.

 

Dostupni su isključivo u elegantnoj crnoj boji s Volkswagen logom izvezenim koncem u plavo-belim tonovima. Korišćenjem ovih jastuka podiže se sigurnost od cimanja vrata prilikom naglog kočenja. Uživajte u udobnosti i dodatnom stilu tokom vožnje sa našim jastucima za vrat u vašem Volkswagenu!
ID Oglasa: #163128787
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.