slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Nitro i Eco Chip Tuning za sve dizel ili benzin OBD2 motore

590 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.339
63
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
BG tehnika (samo slanje)
Član od 22.01.2016.
kp izlog

više modela:

  • Nitro Dizel - veća snaga motora i do 20%, bez povećanja potrošnje (moguće i smanjenje).
  • ECO Dizel - smanjenje potrošnje i do 20% bez uticaja na snagu motora.
  • Nitro Benzin - veća snaga motora i do 15%, bez povećanja potrošnje (moguće i smanjenje).
  • ECO Benzin - smanjenje potrošnje i do 20% bez uticaja na snagu motora.

NITRO OBD2 - Veća snaga motora i do 20% ! ! !  (veća snaga i veći obrtni moment, naročito na malim brojevima obrtaja, brži odaziv motora naročito primetan kod dizela)

ECO OBD2 - Smanjena potrošnja do 15% ! ! !  

Nitro i ECo čip tjuning tokom prvih pređenih 150km postepeno menja parametre rada motora (u okviru tolerancija motora) i onda imate ili veću snagu (Nitro OBD2) ili manju potrošnju (Eco OBD2).  Prve efekte imate već nakon 30-50km!


Nitro i Eco chip tuning ne menjaju zahteve proizvodjaca motora, već na osnovu stila i načina vase vožnje, a prema parametrima rada motora koje prati tokom prvih 200km radi remaping Vašeg putnog racunara ( ECU ) samo u okviru tolerancije motora i salje kalkulaciju parametara vasem putnom racunaru zarad dobijanja boljih performansi motora, što znači da dobijate u konjskim snagama i obrtnom momentu (nitro OBD2) ili dobijate smanjenje potrošnje motora (ECO OBD2).  

Ne ostecuje motor i ne pravi nikakve negativne efekte na isti, jer su promene privremene.  

Nitro/ECO OBD2
 ne menja trajno mapu ECU (kompjutera) vec samo dok je prikljucen na konektor. Čim se uredjaj isključi mapa se vraća na fabricki podešenu.  

I po isključenju uređaj pamti setovanja za Vaš motor, možete po potrebi isključiti chip tuning izvlačenjem iz OBD2 konektora i ponovo staviti po potrebi kada želite veću snagu (Nitro) ili manju potrošnju (Eco).  

Ako priključujete na drugi motor obavezno uradite postupak prve instalacije tj. resetovanje chip tuninga!  


Ušteda goriva kod Eco može da bude i 20% po gradu, a Nitro kod nekoh dobija i 20% snage, bržži odaziv motora pritiskom na gas, a istovremeno smanjenje potrošnje i do 10%!  Dobitak je siguran, jer ako je motor stariji treba podesiti parametre rada i dosta se dobija.  

Nitro treba da poveća snagu bez povećanja potrošnje, a Eco treba da smanji potrošnju bez smanjenja snage, i to u praksi jeste tako. Najmanje što možete da očekujete do Nitro je dobitak od 10% snage BEZ povećanja potrošnje, a od ECO smanjenje potrošnje od 10% BEZ smanjenja snage motora.  Najbolji su rezultati na starijim Dizel motorima veće snage.  

Instalacija (obavezan postupak na novom automobilu i za prvo stavljanje! ):  

  1. Izvucite kljuc  iz kontakt brave;
  2. Prikljucite Nitro OBD2  Chip Tuning uredjaj na OBD2 konektor na Vašem automobilu (najčešće je levo ispod volana, ređe desno, ispred ili pored menjača);
  3. Ubacite kljuc u bravu i okrenite na prvi stepen kontakta i NE palite motor jos uvek (samo da date napon Chip tuningu);
  4. Pritisnite reset taster i držite bar 5 sekundi (ugasiće se lampica);
  5. nakon oslobadjanja reset tastera počne lampica da treperi, sačekajte još 30 sekundi kako bi uredjaj ostvario komunikaciju sa ECU (kompjuterom motora);
  6. Pokrenite motor, vozite i imaćete prve primetne efekte posle 30-50 km, maksimalne efekte posle 100-150km.  

Lampica treperi na par sekundi tokom rada motora, tj. kada ima komunikaciju sa kompjuterom u autu.  
Uređaj NE troši ništa dok je motor ugašen
, jer se OBD konektor NE napaja kad nije dat kontakt.  

Da li je i od koje godine podržano Vaše vozilo možete proveriti na sajtu proizvođača  (gledate prema vozilu i tipu motora prema kubikaži i konjskim snagama):   
www. outilsobdfacile. com/vehicle-list-compatible-obd2/
odaberite proizvođača vozila, i imajte u vidu da ako je vozilo novije od 2004 da je sigurno podržano (Link prebacite u adresnu liniju i skinite razmake iza tačke koje kupujem prodajem automatski postavlja iza svake tačke na kraju rečenice).

   

 

 

ID Oglasa: #85564464
Informacije

Samo slanje, bez preuzimanja:

  • Post expres-om 450din (350 sa uplatom unapred - može na paketomat), stiže sledećeg radnog dana,
  • Preporučenom pošiljkom sa uplatom unapred cele sume sa ptt 170din, stiže za 2-3 radna dana

Svi artikli su NOVI i imaju radnu garanciju 7 dana.

Vrednost pošiljke mora da bude veća od poštarine.

Pitajte za POPUST na više artikala!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.