slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Bend za svadbe i sve vrste proslava Do daske bend

Kontakt

Beograd
5.060
52
pre 5 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Matke Rikvwerc
Član od 28.09.2010.

KO SMO MI

Do daske bend je licencirani bend profesionalnih muzičara sa bogatim iskustvom, specijalizovan za sve vidove proslava, kao i klupske nastupe širom Srbije i regiona. Postojimo od 2015. i do sada smo imali čast da budemo deo mnogih proslava i tako sa Vama obeležimo sve bitne trenutke - svadbe, krštenja, rođendane, maturska slavlja i mnoge druge.

 

Ono što nas izdvaja je naša zarazna energija na sceni, interakcija sa gostima, strast i ljubav prema muzici, opuštena atmosfera i veliko iskustvo, što je nepogrešiv recept za odličnu atmosferu na Vašoj proslavi.

 

Nama su kvalitet i poštovanje svačijeg muzičkog ukusa apsolutni imperativi, jer nam je stalo da se o Vašoj proslavi još dugo priča i da se i Vi i Vaši gosti sa osmehom sećate sjajne atmosfere.

 

 

Iz tih razloga je naš repertoar širok i stalno se dopunjava i osvežava, kako bismo mogli da zadovoljimo različite muzičke ukuse i zahteve.

Na Vama je samo da se opustite i uživate!

 

ZAŠTO SMO BAŠ MI PRAVI IZBOR ZA VAŠU PROSLAVU

 

Ako tražite mlad, energičan bend za svadbu ili proslavu, modernog zvuka, sa vrhunskom opremom i širokim repertoarom, koji je fleksibilan, zna da se prilagodi svakoj situaciji i održi odličnu atmosferu, mi smo pravi izbor za Vas.

 

Pogledajte naše slike i video zapise, zapratite nas na društvenim mrežama ili posetite neki od naših nastupa kako biste doživeli energiju i harizmu koju posedujemo. Ukoliko niste u mogućnosti da nas čujete uživo, možemo za Vas organizovati posebnu muzičku prezentaciju u studiju, gde ćete čuti deo našeg bogatog repertoara i gde ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti na sva Vaša pitanja.

 

Učinite svoju svadbu ili proslavu nezaboravnom tako što ćete izabrati kvalitet i profesionalizam bez kompromisa.

Slobodno nas kontaktirajte za sve informacije i dozvolite nam da Vaš poseban dan pretvorimo u pravi muzički spektakl.

ID Oglasa: #105222769
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.