slika
1 od 1

Hertz MP 250 D4.3 PRO (1200W) Subwoofer sabvufer zvucnici

39.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
36
0
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Automultimedije Novi Sad
Član od 03.07.2014.
Svi oglasi

Izuzetne performanse u kompaktnoj veličini, ovo je meta Mille Pro auto audio subwoofera. Na osnovu svog znanja stečenog sa Mille Legend, tim za istraživanje i razvoj je optimizovao proizvodni proces kako bi ponudio „ Hertz Sound Experience“ široj publici koristeći deo tehnologija i materijala vodeće linije. Konus Hertz MP 250 D4.3 PRO je napravljen presovanjem papirne pulpe uz ubrizgavanje mineralnog praha, istom tehnikom konstrukcije koja se koristi za Legend. V-cone® profil povećava krutost, omogućavajući konusu da funkcioniše kao klip. Surround materijali se sastoje od IIR-butil gume visoke čistoće. Kao i Legend ML2000.3 i ML2500.3. Mille PRO subwooferi su napravljeni sa Boundari Free Surround tehnologijom koja omogućava veću površinu emisije jednakog prečnika, stvarajući veći zvučni pritisak.

Kompaktna antirezonantna korpa od aluminijumske legure sa 6 krakova je ista kao i vrhunski model ML 2500.3. Doprinosi mehaničkom prigušenju subwoofera, jer je apsolutno providna za zvuk. 65-mm 4-slojni zvučni kalem viši od 60 mm i namotan u TIL-P formirač, čime se postiže veliki linearni pomak. Konfiguracija DVC impedanse od 4Ω+4Ω poboljšava svestranost da odgovara bilo kom sistemu pojačala. Sistem vazdušnog hlađenja i dekompresije izbegava potrebu za centralnim otvorom na donjoj ploči sa tri prednosti:

– Bolja termička inercija da bi se obezbedile niske radne temperature tokom muzičkih prelaznih pojava;
– Maksimizacija magnetnog polja indukovanog na kalem sa istim ukupnim dimenzijama motora. Zahvaljujući većoj količini gvožđa u polu, verovatnoća magnetnog zasićenja se smanjuje korišćenjem maksimalne gustine fluksa generisane od magneta;
– Mogućnost ugradnje subwoofera direktno na zid kutije, koristeći sve prednosti njegovih minimalnih dimenzija. Prigušni gumeni disk, koji se isporučuje sa proizvodom, pričvršćuje subwoofer za kutiju i obezbeđuje razmenu vazduha za 10 ventilacionih otvora na dnu.

 

Karakteristike Hertz MP 250 D4.3 PRO Subwoofera :

  • Snaga zvučnika – 600W (1200W)
  • Impedansa Ω – 4+4oma
  • Frekventni opseg Hz – 25 ÷ 400
  • Osetljivost dB – 83,5
ID Oglasa: #155358583
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.