slika
slika
slika
1 od 3

Cellular line punjac za telefon za Auto+bluetooth slusalica

2.400 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
108
1
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan-Bizi(sve i svašta)00-24
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi
CellularLine Mini su praktične Bluetooth mono slušalice minijaturnih dimenzija koje vam omogućavaju da bezbedno i udobno upravljate telefonskim pozivima tokom vožnje. Slušalice dolaze sa praktičnim držačem sa dva USB porta, koji je ujedno i stanica za punjenje koja se nalazi u utičnici za upaljač. Slušalice su pričvršćene za držač pomoću magneta, tako da ne morate da brinete da će ispasti tokom vožnje. Iako su slušalice opremljene multifunkcionalnim dugmetom direktno na telu, poziv se prihvata automatski nakon što se ukloni iz držača.
Lagane slušalice nude jasan i kvalitetan zvuk zahvaljujući tehnologiji Streaming Top Sound. Možete uživati do 2,5 sata pozivanja ili 80 sati u pasivnom režimu pre svakog dopunjavanja. Elegantan dizajn je pogodan i za muškarce i za žene, a njegov minimalistički dizajn ne narušava unutrašnjost automobila.
CellularLine Mini slušalice se prodaju pojedinačno. Pojedinačne varijante, osnovne tehničke podatke, trenutne cene i dostupnost možete pronaći iznad.
Ako je bilo koja od gore ponuđenih varijanti trenutno dostupna Za pitanja, pitajte nas. Potrudićemo se da vam ponudimo cenu/povratne informacije što je pre moguće. TEHNIČKE INFORMACIJE - SLUŠALICE SA DRŽAČEM:
Bluetooth 4.2domet: 10 mbaza za punjenjepostavljanje u utičnicu za upaljač automobilauključuje 2k USB portaminijaturne dimenzijeautomatsko prihvatanje poziva nakon uklanjanja slušalica sa bazeelegantan dizajnvišenamensko kontrolno dugme na telu slušalicamagnetna veza sa bazomkvalitetan poziv je obezbeđen tehnologijom Streaming Top Soundkapacitet baterije: 55 mAhdo 2,5 sata razgovorarežim pripravnosti: 80 satitežina: 33 gfrekvencija: 2,40 - 2,48 GHz
ID Oglasa: #151867508
Informacije


  1. ➡️Pogledajte naše ostale oglase, u ponudi imamo puno interesantnih proizvoda
  2. ➡️Svi artikli su uglavnom novi osim ako u oglasu ne stoji drugačije
  3. ➡️Slanje pouzećem Post Expresom ili drugom kurirskom službom po izboru
  4. ➡️Mogucnost uplate na tekući račun pre slanja
    ☎️0628190189-viber, whatsapp
  5. Srecna kupovina!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.