slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

2018 Ford Fiesta 1.1

7.500 €Fiksno

Beograd | Rakovica
Korišćeno
Dostupno odmah
29
0
pre 13 dana
Damir Katanić
Član od 28.12.2023.
Svi oglasi

Karakteristike vozila

Proizveden2018 god.KlimaManuelna (A/C) klima
Prešao113.000 kmVrata4/5 vrata
GorivoBenzinKaroserijaHečbek
Kubikaža1081 cm³Sedišta5 sedišta
Snaga motora71 KS (52 kW)BojaPlava
MenjačManuelni - 5 brzinaPogonPrednji
Emisiona klasaEuro 6

Oprema

  • ABS
  • USB
  • Bluetooth/Hands free
  • Airbegovi
  • Električni podizači
  • Radio / CD

Napomene

  • Kupljen u Srbiji
  • Prvi vlasnik
  • Prodavac je: Auto salon
  • Domaće tablice - vodi se na prodavca
  • Nije registrovan

Vozilo otkupljeno po sistemu zamene staro za novo. Uredno servisirano i održavano u Grand Motorsu, gde postoji mogućnost provere elektronske servisne knjižice.

Srednji paket opreme koji poseduje: metalik boju, elektro podesive retrovizore, prednje električne podizače stakala, automatska svetla, tempomat, komande radija na volanu, USB, Bluetooth i AUX konekciju, automatski klima uređaj, digitalni radio.

Orginalna kilometraža.

Vozilo je za svaku preporuku.

Specijalne kreditne pogodnosti finansiranja vozilo preko naših poslovnih banaka, uz fiksnu kamatu 6,17%

U koliko održavate vozilo u AC Brajić, dobijate dve godine garanciju na motor i na menjač:

Uslovi garancije:
Ukoliko uradite redovan pojačan servis u servisu AC Brajić ostvarujete pravo na garanciju od dve godine. uslovi garancije definisani su u tekstu ispod.

Na isporučeni automobil bliže opisan u članu 1. ovog ugovora imaju se primeniti garantni rokovi u skladu sa fabričkom garancijom, ukoliko je vozilo i dalje u fabričkoj garanciji.
Ukoliko je vozilo jedan period vremena u fabričkoj garanciji, servisi se rade po servisnoj knjižici, po izlasku iz fabričke garancije radi se po ugovoru, ugovor važi do isteka druge godine ili
50.000 km od momenta preuzimanja vozila.

Ukoliko je vozilo izašlo iz fabričkog garantnog roka primenjuju se sledeći garantni uslovi:
Kupac je u dogovoru sa prodavcem ugovorio dve godine garanciju ili 50.000 pređenih kilometara, šta pre nastupi, od kilometraže koja je bila na vozilu u momentu kupovine vozila na
motor i menjač pod uslovom da odmah uradi redovan servis u servisu AC Brajić doo.
Dvogodišnja garancija ili 50.000 km važi samo do 200.000 pređenih kilometara na vozilu, preko toga prodavac ne daje garanciju, bez obzira u kojoj godini garancije nastupi nastala kilometraža.

Pod garanciju ne potpadaju:
veliki servis remenik ili lanac sa pratećim delovima, vodena pumpa, kvačilo, druk lager - potisni, zamajac, kočione pločice/pakne, četkice i lageri alnasera i alternatora, lageri, auspuh,
Akomulator, pk kaiš i ostali gumeni delovi, spone, amortizeri, nosači motora.

Kako bi ostvario pravo na garanciju, kupac mora uraditi prvi redovan servis najkasnije u roku od 7 dana od datuma preuzimanja vozila u suprotnom gubi pravo na garanciju.
Po urađenom servisu kupac je dužan da čuva račun servisa kao dokaz da je ispunio sve uslove dobijanja garancije i u slučaju aktivacije garancije isti pokaže na uvid servisnom savetniku.

Prvi redovan servis podrazumeva: zamenu ulja, filtera ulja, filtera vazduha, filtera klime i filtera goriva, antifriz i zamena kočionog ulja bez obzira koja je kilometraža na vozilu.
Obavezna je zamena svećica za benzinske motore. Vozila koja poseduju ugrađen LPG uređaj mora da se uradi servis isparivača i zamena filtera goriva.

Kod automatskih menjača koji su prešli više od 100.000 km. , obavezna je zamena ulja u menjaču radi zadržavanja garancije na menjač.
Kod manuelnih menjača koji su prešli približno 150.000 km. i više, obavezna je zamena ulja u menjaču radi zadržavanja garancije na menjač.

Kupac radi zadržavanja 2 godine garancije ili 50.000 pređenih kilometara mora da uradi drugi, treći i četvrti servis na godinu dana ili na svakih 10.000 pređenih kilometara, šta pre nastupi.
Drugi, treći i četvrti redovan servis podrazumevaju zamenu ulja, filtera ulja, filtera vazduha, filtera klime i filtera goriva. Na četvrtom servisu se dodatno menja antifriz i kočiono ulje.
Ukoliko vozilo ne poseduje klima uređaj ili filter goriva ovaj deo nije moguće zameniti, samim tim garancija važi bez zamene istih.

Ukoliko u garantnom roku dospeva veliki servis, kupac je u obavezi da uradi veliki servis u našem servisu AC Brajić doo radi zadržavanja garancije.
Kupac je upoznat sa uslovima garancije pre potpisivanja ugovora, a što potvrđuje potpisivanjem ovog ugovora. Prodavac se obavezuje da vrši servisiranje automobila u garantnom roku
u skladu sa standardima proizvođača, ukoliko je vozilo prodato sa garancijom. Kupac se obavezuje da će servisirati vozilo na svakih pređenih 10.000km ili godinu dana šta pre nastupi,
osim ukoliko je vozilo u fabričkoj garanciji tada se vozilo održava pod uslovima fabričke garancije kod prodavca u servisu.

Ukoliko se vozilo bude servisiralo u nekom drugom servisu, kupac gubi pravo na garanciju, osim za vozila koja imaju fabričku garanciju.

ID Oglasa: #165957440
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.