slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

2003 Ford Focus 1.8TDCI 74KW

1.400 €

Trstenik
Korišćeno
Dostupno odmah
98
0
pre 13 dana
Luka Trifunović
Član od 14.05.2022.
Svi oglasi

Karakteristike vozila

Proizveden2003 god.KlimaManuelna (A/C) klima
Prešao318.000 kmVrata4/5 vrata
GorivoDizelKaroserijaKaravan
Kubikaža1800 cm³Sedišta5 sedišta
Snaga motora101 KS (74 kW)BojaSiva
MenjačManuelni - 5 brzinaPogonPrednji
Emisiona klasaEuro 3

Oprema

  • ABS
  • Airbegovi
  • Alarm
  • Centralna brava
  • El. kontrola stabilnosti (ESP)
  • Električni podizači
  • ISOFIX sistem
  • Metalik boja
  • Multifunkcionalni volan
  • Radio / CD
  • Sedišta podesiva po visini

Napomene

  • Prodavac je: Fizičko lice
  • Domaće tablice - vodi se na prodavca
  • Nije registrovan
Na prodaju FORD FOCUS 1.8TDCi sa 74KW/101KS iz 2003. godine.

**Dugogodisnji vlasnik vozila, 2. po redu. Kupljen NOV u Srbiji. Restajling model. Redovno i kvalitetno odrzavan auto sto dokazuje servisna knjiga. Ja sam vlasnik auta, registracije je istekla i auto je odjavljen, tako da je prevod obavezan. ***

Mehanicki perfektan auto. Motor je najpouzdaniji FORDOV motor koji se tih godina ugradjivao. Radi kao sat, veoma miran i ujednacen rad motora. Odlicno se ponasa u voznji. Nema nikakvih cudnih zvukova i ravnomerno povlaci u svakoj brzini. Bez ikakvog dima kako na auspuhu tako ni na čepu motora. Auto je trenutno bez ikakvih ulaganja. Veoma jeftin za registraciju kao i za odrzavanje. Jako mali potrosac (4.5L/100km). GARANTOVANO NE TROSI KAP ULJA NITI VODE. Motor je suv kao barut NIKADA opran. AUTO NEMA NITI JEDNU GRESKU NA TABLI.

Na trapovima je vrhunski stegnut, nema nikakvog lupkanja ni na losijem putu (makadamu). Odlicno koči i same kočnice, kao i ručna su perfektne. Kvacilo je mekano, odlicno odvaja i zajedno za menjačem radi BESPREKORNO.

Nekoliko stvari koje su zamenjene u poslednjih 20000 kilometara:

-URADJEN JE KOMPLETAN VELIKI SERVIS (303000KM)
-Uradjen mali servis (313000km)
-NOV DURACEL AKUMULATOR
-KOMPLET SVE 4 NOVE GUME M+S
-Ovaj model Focusa poznat je po svojim problematicnim diznama. .. KOMPLET PUMPA I DIZNE REMONTOVANE u ovlašćenom BOSCH servisu.
-Zamenjen plivajuci zamajac NOV zajedno sa setom kvacila.

ZA SVE STO JE URADJENO POSTOJE RAČUNI, SVE JE UPISANO U SERVISNU KNJIGU I SVE SE MOZE VRLO LAKO PROVERITI. Ulozeno dosta novca u auto jer je sluzio kao porodicno vozilo.

Limarijski je veoma lepo sacuvan. Nije nov i nije sada izasao iz fabrike. Kompletan auto je u liniji, svaki zazor je na svom mestu i auto NIKADA NIJE BIO TESKO HAVARISAN. Nema nikakvih oštećenja od grada. Boja nije izbledela niti je lak ispucao. Nema nikakvih udubljenja na samoj limariji niti oštećenja, sem par SITNIH ogrebotina na branicima. ZDRAV, BEZ TRUNKE RDJE I KOROZIJE.

Enterijer u najnormalnijem stanju za te godine. Sedista nisu pocepana niti su ispucala. Volan i rucica menjaca i ostali potrosni delovi enterijera su odlicno sacuvani. SVE JE FABRIČKI I SVE JE NA SVOM MESTU. Kompletan enterijer uredan i čist.

Kilometraza auta je ORIGINALNA, moguća je svaka vrsta provere kako kilometraze tako i kompletnog auta bilo gde po želji kupca.
Cena je korigovana zbog isteka registracije i skoro je fiksna, moguć je dogovor.
OBEZBEDJEN PREVOZ DO KUPCA.
MOGUĆA PRODAJA AUTA SA REGISTRACIJOM GODINU DANA ILI SA URADJENIM TEHNICKIM PREGLEDOM, sve o trošku kupca.

Za vise informacija pozovite.
ID Oglasa: #165914827
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.