slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

1998 Hyundai Galoper 2.5 DLWBGLS

4.500 €

Kovin
Korišćeno
Dostupno odmah
52
1
pre 10 dana
Mirko
Član od 01.09.2013.
Svi oglasi

Karakteristike vozila

Proizveden1998 god.Klima-
Prešao440.000 kmVrata4/5 vrata
GorivoDizelKaroserijaDžip/SUV
Kubikaža2476 cm³Sedišta7 sedišta
Snaga motora105 KS (77 kW)BojaPlava
MenjačManuelni - 5 brzinaPogon4x4

Napomene

  • Prodavac je: Fizičko lice
  • Domaće tablice - vodi se na prodavca
  • Registrovan do 03.2025

Nije ga vozila baba do pijace. Ni do Lidla. Vožen je tamo gde se terenac i vozi.
Nije za onog kome treba malo gradski auto, jer realno, ovakav auto i ne kupuješ da bi ga vozikao po gradu i da bi išao na pijacu.
Ne troši kao upaljač. Ako želiš nešto što troši kao upaljač. . . pa. . . kupi upaljač.
Za one koji se razumeju u terence, ne moram mnogo da pišem, oni znaju koliko je ovo moćna mašina.
Za one koji se ne razumeju, a žele da voze dobrog terenca, ovo je auto koji možeš da teraš i uz banderu. I to masnu. Ima manuelnu redukciju, kada prebaciš pogon na sva 4, možeš sa njim i njivu da oreš. Al' samo ako imaš dobar plug.
Sad se verovatno pitaš kako prolazi kroz blato, da li hoće da se zaglavi? Pa recimo samo da tamo gde se mnogi traktori zaglave, ovaj zmaj ide kao po loju. I to sa pola gasa.  
Imaj na umu da je auto iz Kovina, dakle lud i brz!
A jel prava kilometraža? Čini mi se da je mnogo prešao. Jeste brate, prešao je 440.000. I može barem još toliko. Pa šta očekuješ, koliko će da pređe auto koji je '98 godište. Nisam trgovac automobilima, pa da valjam one fore "prešao je samo 150.000 za 20 godina". Pa bre rođače, ljudi tol'ko pređu godišnje biciklom.
A sad se ti sigurno pitaš da li negde možda masti, s obzirom na to koliko je prešao. Možda brate i masti negde, al' masti i slanina, pa je zdrava.  
A jel pali? Ma jok, ima da ga guramo uzbrdo zajedno kad budeš došao da ga probaš, da upali. Pa naravno da pali i to k'o metak.
Jel ima klimu? Ima klimu, ali ne radi. Ali zato mu podizači rade odlično, pa možeš da otvaraš prozore i da se raz'lađuješ do mile volje.
A jel auto samo za teren? Nije brate, može i za švaleraciju. Ali nije baš udoban. Al' zato ima haubu ko manja garsonjera, pa možeš po njoj da se prevrćeš kol'ko ti duša ište.
Ima 7 sedišta, možeš u njega da spakuješ omanju kinesku porodicu.
Koliko je registrovan? Godinu dana prijatelju, možeš da stigneš 10 puta do Moskve njime dok ti ne istekne registracija. Spreman za vožnju, samo sedi i vozi, bez ulaganja.
I sad ti kao pitaš, jel može to nešto jeftinije? Može. Al' može i skuplje, tako da bolje da se ne cenjkamo, nego lepo dođeš, platiš, sedneš, voziš i uživaš. I Bog da te vidi.
Taman imaš odličan izgovor da kažeš ženi da častiš za nov auto i onda odeš sa kumom u kafanu. Trodupla dobitna kombinacija! I za tebe i za ženu i za kuma.
Ali pazi, to nije sve! Kupovinom ovog fenomenalnog auta na poklon dobijaš i. . . . (nije set magičnih noževa, ako si na to pomislio). . . dobijaš 4 gume na alu-felnama + 4 monsterke na čeličnim felnama. Ima bre da ti pozavide i najjači vulkanizeri u kraju!
E sad, ako si stigao do ovde sa čitanjem, znači da ti se auto baš, ali baš svideo i da sad imaš neodoljivu želju da dođeš i da ga kupiš! Al' prvo pozovi, da ti kažem gde da dođeš.
P. S Nisam ja pisao oglas, sin je. Jbg. niko nije savršen, ali moj je, pa moram da ga trpim.

 

Mirko

065/278-2400

ID Oglasa: #166212384
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.