slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

2012 Jaguar XJ premiumluyeri

Kontakt

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
668
4
juče
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Italijan
Član od 06.10.2012.
Svi oglasi

Karakteristike vozila

Proizveden2012 god.KlimaAutomatska klima
Prešao180.000 kmVrata4/5 vrata
GorivoDizelKaroserijaLimuzina
Kubikaža3000 cm³Sedišta5 sedišta
Snaga motora274 KS (202 kW)BojaCrna
MenjačAutomatski menjačPogonZadnji
Emisiona klasaEuro 5

Napomene

  • Prvi vlasnik
  • Prodavac je: Fizičko lice
  • Na ime kupca
  • Nije registrovan
 kupljen od prvog vlasnika. iskljuvivo sam ga trazio duze vremena da bude u ful opremom masaze pozadi grejanje nladjenje klima pozadi u sedistima itd. nema takve opreme na internetu po evropi samo retki primerci. auto nije pran nije vozen od kako je uvezen stoji u garazi. imam svoja 3 auta koja prodajem i cim prodam nesto od njih ovaj jaguar nece biti za prodaju. .
.2021 u holandiji izmenjano sledece u jaguaru i sve orginal jaguar: diskovi. plocice. komplet prednja ramena sva pise godina na njma. pozadi uporne spone selen blokovi u trapu sta god je trebalo. sledece uradjen komplet veliki servis svi kaisi spaneri bos pumpa preventivno nova pise godina 2021 na njoj tada je bila kilometraza 161hiljada na satu znaci pre 20hiljada. . .
Ja sam mu zamenuo komplet lance i spanere uljnu pumpu sve iz otginala imam slike sve slikano ulja komplet sva antifriz plocice iako nisu trebale zamenjene nove bosch orginal. . . glanc nove gume na poliranim felvama 20coli zadnje sire od prednji. nikad havarisan auto nijedne mane nema. ako nekog zanima da vozi bez ulaganja to je to. . . samo poziv
ID Oglasa: #159423876
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.