slika
slika
slika
1 od 3

Nove lake auto prikolice Vesta Uno 20

690 €

Šabac
Novo
1.449
23
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Auto delovi Mićanović
Član od 20.05.2013.
Svi oglasi

Nove auto prikolice - model Vesta Uno 20.  
Proizvedeno u Srbiji.

Mogućnost plaćanja preko računa. Cena sa PDV.
Uz svaku prikolicu se dobija propratni dokumentacioni materijal, odnosno papiri za registrovanje iste.

Garantni rok iznosi 24 meseca, prema fabričkim pravilima i deklaracijama.

 

Model Vesta Uno 20 poseduje ukupnu masu od 750 kg. Masa same prikolice iznosi 118 kg, što znači da je korisna nosivost 632 kg.
Spoljašnje dimenzije prikolice (izražene u cm) su: 285,9 x 145,8 x 81,6.
Unutrašnje dimenzije tovarnog prostora (takođe izražene u cm) su: 200,2 x 103,8 x 30.

 

Prikolica poseduje jednu osovinu i dimenzija guma je 155/80 R13. Stranice prikolice su napravljene od pocinkovanog lima. Šasija je toplocinkovana. Ovaj vid antikorozivne zaštite se pokazao kao najefikasniji. Dno prikolice je izrađeno od 9mm debelog sloja špera, koji je otporan na klizanje i vlagu.

 

Torziona osovina je KNOTT. Ovaj model prikolice ne poseduje mogućnost kipovanja.  Bočne stranice su fiksnirane, a zadnja poseduje mogućnost otvaranja. Na bočnim stranicama su ugrađene ojačane bočne zakačke proizvođača KNOTT i alke za pričvršćivanje tereta (4 kom).

 

Iskazana cene prikolice  se odnosi na osnovnu varijantu, a u sklopu dodatne opreme (koja se dodatno naplaćuje) potencijalno se nalaze Potporni točak, Arnjevi i cerada, Ceradna prekrivka, Rezervni točak sa nosačem i LED svetlosna signalizacija.

 

Auto delovi Mićanović, Dobrić bb, Šabac.

ID Oglasa: #161483771
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.