avramgm

Gornji Milanovac

Član od: 11.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Tenis

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije ispostovao dogovor. Kupio sam 2 puta reket od njega i evo po treci put sam hteo da kupim -Narucio sam teniski reket koji se vodi kao da je nov. -Dosao mi je ostecen reket sa iskidanom zicom i ostecenim ramom. -Prodavac negira da mi je poslao ostecen reket i prebacuje krivicu kurirskoj sluzbi. -Pakovanje reketa kada sam ga ja preuzimao iz poste nije bilo ni na koji nacin osteceno sto znaci da ga kurirska sluzba nije ostetila. -Kada sam ga kuci odpakovao primetio sam ostecenje(pokidanu zicu i oguljeno parce rama reketa).Reket je tako ostecen sigurno poslat jer unutar pakovanja nije bilo ostatka polomljenog rama niti zice koja je pokidana i nedostaje oko 15 centimetara. Da ga je kurirska sluzba ostetila ti nedostaci bi ostali unutar pakovanja ali posto njih nema sigurno je tako poslat reket.
Ovo sto je napisano o meni je cista laz i izmisljotina. Reket je poslat potpuno nov i u ispravnom stanju, kao i prva 2 puta kada smo saradjivali uspesno. Znaci nista se ne vodi kao novo nego je tako i bilo i tako je i poslato. U dobroj veri da je kupac posten, pretpostavio sam da je verovatno stradao u transportu, inace bio je odlicno zapakovan mozda i bolje nego kod prva 2 slanja ali nazalost ostecenja posiljki kod kurirskih sluzbi su uvek moguca, ali to onda treba njima prijaviti a ne kriviti posiljaoca da je on poslao nesto neispravno i siriti neistine. Sada posle svega nisam siguran da li ga je on ostetio pri raspakivanju ili u transportu, ali je mene optuzio da sam ga takvog ostecenog poslao sto je notorna laz. Zamislite, kakva drskost, procitajte prva 2 komentara doticnog o meni i saradnji pa uporedite da li to moze biti tako kao sto je on sad napisao, a usput mozete pogledati i sve moje ocene na ovom sajtu pa ce vam sve biti jasno ko je ovde u pravu. Ili sam ja posle godina besprekornog trgovanja ovde poceo da uvaljujem razvaljene stvari i da varam clanove, nece biti da je tako:) Naravno, poklon koji je dobio sad uz reket nije spomenuo, jel mozete vi to da poverujete, neko ko hoce da vas prevari i da vam posalje ostecenu robu vam daje poklon uz kupovinu, znaci iz svog dzepa daje nesto pride. Toliko od mene, ovu nepravedno i zlonamerno datu negativnu ocenu mozete slobodno zanemariti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.