azra

Novi Pazar

Član od: 07.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Markirana odeća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je sramota da vece sramote od ove nema. prvo porci stvar, onda ne preuzme. .. .. na pitanje zasto paket nije preuzet i zasto ja sad moram da platim duplu postarinu 680 din ide odgovor "a kako da podignem kad nisam primila platu"u fazonu sad ja jos treba da joj dam pare da bi ona podigla paket i mene treba da interesuje njen privatan zivot. onda ja tri puta ljudski zamolim i napiosem joj da mi uplati 680 din za koliko me je ostetila, viber poruku otvori i skulira me a najjadniji potez ovde uhvati i blokira me da ne bih mogao da je negativno ocenm. .. .samo cu napisati JADNO. .. .. a vama savet ako budete prodavali nesto ovoj osobi, trazite uplatu unapred.
Ovo sve sto pisete nema veze sa vezom.Niti Vas je ko blokirao niti nista.Nikad nikog nisam zeznula pa ne bih ni Vas.Ali covek kad misli da su svi kao on.Hvala ,dovidjenja i prijatno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.