B.Radoslav

Kragujevac

Član od: 26.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za pranje i čišćenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Napisao je da je kupio masine za ptanje negovog i cerkinog auta medutim razboleo se i nemoze da koristi perace jasam mu povervao. peraci su za bacanje jednom curi voda drugom motor nije kako treba polomljen puska polomlena. i zato ne nasedajte na njegove pricice . I zato debela negativna
Nema problema za negativnu ocenu, to je mišljenje dotičnog gospodina. Činjenice su: nisam napisao da sam koristio, pošto nisam uspeo ni da probam te perače, koje sam pre nekoliko godina kupio od ljudi koji donose tehničke stvari iz inostranstva, MISLEĆI da će mi trebati itd. itd. Nisam ni napisao da su novi. Pošteni gospodin, kupac, pretio mi je da će doći kod mene kući i da će mi razbiti glavu sa tim peračima ... i da ću da vidim sa kim imam posla. Nazvao me je i -prevarantom. Samo, pošteni kupac ne reče - da sam mu odmah po njegovoj primedbi napisao - DA MU POKLANJAM TE PERAČE - kao što ne reče ni - da sam mu UPLATIO POST NET UPUTNICOM 6.000 din. za perače i plus 1.500 din. za troškove dostave, koliko je i on imao troška. Očigledno je da sam - prevarant.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.