B.S. 51

Svilajnac

Član od: 07.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neodgovoran! Nepouzdan! Dogovor je pao, medjuim clan nije postupao po dogovoru, nije javio da li ima problema vezano za preuzimanje robe, niti je reagovao kada sam pokusala da stupim u kontakt, kako bih saznala u cemu je problem, zasto roba jos nije preuzeta. Sa njegovim postupkom me je ostetio finansijski! Razmislite o buducoj saradnji sa ovim clanom! !
Nisam nimalo neodgovoran, nepouzdan, itd. Moja sestra je narucila patike koje su 3800 din a izasle su 4500! Ne znam zasto je postarina bila 700 kad je svugde po 200!? (biciklu da ste poslali postarina ne bi izasla toliko a kamoli za patike) I ona naravno nije imala novac da ih preuzme tako da su vracene. Nije vam se javljala jer je otisla za Austriju i pozivi i poruke su skupi... Kako god, ja vas ne preporucujem za prodavca jer se VI ne drzite dogovora! A do sada nikad nisam imao problema ni sa kupcima ni sa prodavcima.. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.