BadBoy666

Sremska Mitrovica

Član od: 31.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

UŽAS ! Dogovorio sam sa članom da ćemo trgovati za cenu koju je stavio. 20 000 dinara sam bio voljan da dam za grafičku karticu koja je nova ne otpakovana kao što je oglas i glasio. Međutim član je prodao grafičku karticu trećeg lica nekog dede od 70 godina koji se ne razume u ove stvari ni najmanje. Uzeo je proviziju od 6000 dinara koje sam mu uplatio na račun . . i dogovor je bio da dam tom čoveku još 14 000 na ruke kada preuzmem karticu . . čovek mi je rekao da dođem na ugao neke ulice po pljusku . . kutija je bila upakovana za slanje . . verovatno dotičnom članu. Nisam hteo da pravim problem oko ambalaže . . jer mi je grafička izgledala uredno . . međutim u servisu mi je rečeno da grafička jeste uredu ali nije skroz nova kao što je stajalo u oglasu. . gledao sam da budem maksimalno korektan i da ispoštujem svaki dogovor sa ovim članom . .. ali članu je draže da otme moje tri dnevne zarade nego da ispadne čovek i da prizna grešku . . ne preporučujem saradnju sa članom jer prodaje robu koju nije ni video. Nije hteo da se javi na poziv . . "na radnom je mestu" . . želim da naglasim da meni problem ne predstavlja to što se čovek snašao preprodao i zaradio . . samo problem mi je kad me neko pravi budalom i tvrdi suprotno a zna da nije u pravu . . čak ima obraza da predloži da se ganjam sa tim dedom oko novca koji sam mu dao . . umesto da on nadomesti štetu koju je napravio . . takođe želim da naglasim da nisam želeo da prođem jeftinije kao što član tvrdi jer i sam zna da se nisam cenkao ni za jedan jedini dinar . .. nebi bilo nikakvih problema da je opis oglasa tačan . . a ne da član prodaje robu koja nije njegova i nije siguran u kakvom je stanju.
Graficku sam kupio NOVU NE OTPAKOVANU dobijenu na reklamaciju Gospodinu sam preprodao grafickuu uz zaradu.Gospodin je licno preuzeo graficku u ponedeljak dobio papire i garanciju, zagledao sve i isproveravao. Danas tj u sredu se javlja kako graficka nije navodno nova, neki njegov drugar rekao da je polovna. U sustini nije zadovoljan cenom koju je platio pa trazi da mu vratim nazad bar 5000din da je meni dovoljno da zaradim 1000din. Ucenjuje me i preti Molim KP da ukloni ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.