Baja

Niš

Član od: 25.08.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Microsoft Lumia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam da li baguje touch jer ovi modeli imaju problem sa tim, rekao je da nema, ustvari tac ne radi od pola na dole, i ne javlja se ceo dan DA TE PITAM KAKO TE NIJE SRAMOTA PITAO SAM TE DVA PUTA JEL ISPRAVAN TELEFON SVE! !! !! STO DALJE OD NJEGA
Kako te nije sramota da lazes?Jesi li probao juce pored mene telefon i nije bilo primedbi?Kad si me zvao i nisam se odazvao na poziv,mislis li da sam od onih koji besomucno lazu i nemam petlju da se javim?Druze postoji telefon za sms,pozive i kao prvo,ovde na Kupujem Prodajem zasto nisi poslao poruku,lako se upisuje ocena,treba da budes covek pa pozoves i popricas sa mnom,ali ti si izgleda uzivao u ovome... Sramota je sto si ovo uradio,nikog nisam prevario pa nisam ni tebe,nije za tebe ovaj sajt.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moram vas negativno oceniti dogovorili smo se izgubio sam druge kupce narucio bex sve kao sto smo se dogovorili bexu sam javio da vrati paket i sad moram platiti postarinu ubuduce molim samo ozbiljne zamene i kupce! !
Kako te nije sramota.Koje si ti musterije izgubio sinoc od 12 pa jutros do 8.Vidim da si krajnje drzak,pitao sam te ako ti dugujem nesto da ti posaljem post-netom,ali ne dugujem ti,nisi mi cak ni odgovorio.Hteo si mocan telefon za igracku od kompjutera,pa nije ti uspelo,raspitao sam se ja.Kakvi sve postoje,molim zaobilazite ovu osobu u sirokom luku,sramota.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.