baki

Beograd

Član od: 07.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije u opisanom stanju. U oglasu upisao da je bez fizickog ostecenja, ali je ekran ipak ostecen.
ovo je pisalo u ogasu a covek sto mislio da kupi telefon za 1000din i da je ispravan ekran a leaposam napiso da je konektor ekrana ostecen i da je ostaoio bez ostecenjea. ovako glasi moj oglas na telefonu je ostecen konektor za ekran i konektor od fleta za punjenje nagrizenoje od vode posto ke telfon poliven vodom, ploca je ispravna i nigde nije ostecenja i sim fri je, baterija dobra, ekran i tac su bez ostecenja i vidljivih fleka od vode, telefon je ocuvan. dogovor molim administratora dami ukloni neosnovanu negativnu ocenu

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac poslao zakljucan odnosno pinovan telefon na Obama slota, na porke nije odgovorio
covek ocito voli da deli negativne ocene bezveze. kao prvo cekao zadnji dan da podigne telefon skoro pet dana je stojo u posti pa se smilovo da podigne peti dan. kao drugo telefon je bio plupan i nisam mogo da znam da je zakljucan pinom. ko trece telefon je kupio za sedamsto dinara, netrreba saradjivati sa ovim clanom uopste.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene uopste ali ova neozbiljnos me ubi 3 dana coveku pisem na sms i zovem ga da se nadjemo da uzmem not on niti mi se javlja niti odgovara bilo sta a musterija me ceka i ja postajem neozbiljan zbog toga mislim da nije ok sa tvoje strane sto obecavas nesto pa ne ispunis moyes bar sms da pustis d si se predomislio nikakav problem ljudi smo da se dogovorimo sve a ne ovako da kuliras jbg moras sl put biti malo ozbiljniji jel ne ide da ovako zavlacis druge ljude.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.