baki

Beograd

Član od: 25.02.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Televizor nisam mogao da probam jer nije hteo da izvlaci kablove iz drugog televizora koji je bio na zidu na nosacu, garantovao je da je sve ispravno i da nema mana, televizoru je posle 3 dana pukla slika tj izlile su se linije preko celog ekrana i sad je takav neispravan i neupotrebljiv za gledanje! Izbegavajte clana!
Televizor je kupljen u vidjenom stanju. Covek je dosao licno kod mene kuci I probao je televizor. Nije me ni kontaktiro niti nista I napisao je Tek ovde da mu se pojavile linije posle 15 dana.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek je jedan uzas za saradnju. pored korektnog dogovora i oko slanja dan ranije , sutra dan posle moga slanja i obavestenja da sam poslao telefon , on mi se javlja posle sat vremena i govori da njegov sin ne zeli telefon zato sto je star . kakva glupost o tome si sa sinom trebao pre nego sto pocmes da trgujes. jos govori da javim kad posaljem , sto sam i uradio a posle kaze da sam ga trebao pre obavestiti . poruke i snimak razgovora imam gde smo se dogovorili kada posalje da javim. izbegavajte ovog coveka za saradnju -10
Telefon je imao duhove tastature kao sto mi je poslao slike sto sam primetio kasnije. Ja tad sam mu rekao sutradan da ne šalje telefon jer ima duhove I star je. Ali on je izmišljao priču da ga je več poslao da bi on mi ga pritom uvalio jer očigledno ne ide mu dobro prodaja sa tim njegovim telefonom. Sat kasnije vidim opet prodaje isti telefon sa malo drugačijim slikama sto je krajnje smešno. Nikakvom gubitku je niti ičemu što sam se predomislio. Ova ocena nema nikakve tezine na moje vec 27 pozitivne ocene jer znam da ništa loše nisam uradio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.