baki

Valjevo

Član od: 24.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Tepih je stigao na vreme, ali u opisu nigde nije navedeno da SMRDI toliko da se ne moze koristiti i da je pun dlaka od nekih zivotinja. Cak smo ga dali da ga operu i nista nije pomoglo. Predlozio sam da ga vratimo, ali nikakav odgovor nije dobijen i zato ide negativna ocena.
Iskljucivo prodajem polovne koriscene tepihe.. Sto se podrazumeva da se moraju oprati..svaki tepih slikam iz vise uglova i ako ima neko ostecenje navedem..to sto ste vi odneli tepih na pranje kod nekog ne profesionalca vec amatera nije moj problem..tepih da vratim nazad posle mesec dana ne pada mi na pamet... da ste se obratili po prijemu istog ja bih prihvatio reklamaciju...

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Predmet nije odgovarao opisu oglasa, pa čak ni naslovu oglasa. Tepih je pomalo budjav. Fantastičan nije opis za budj. Komunikacija štura bez trunke ljubaznosti, a sad je i jasno zašto. Dogovor je ispoštovan samo što nisam dobila info kada je paket poslat iako sam zamolila da mi se ta info prosledi. Sve u svemu, tri puta razmislite i postavite sva moguća i nemoguća pitanja ovom prodavcu. Ja nisam. Roba je bila jevtina i očekivanja nisu bila velika. Kupila sam jevtin budjav tepih za koji je pisalo „fantastičan“ a i fotografije su bile, priznajem, fantastične. Svaka čast na fotografijama. Odličan marketing.
skroz nekulturna i bezobrazna osoba...osoba koja nece da komunicira a kaze da nema komunikacije samnom..kada sam je pozvao i rekao da vrati tepih rekla da nezeli..iprekinula vezu..osoba koja nezna sta zeli...izbegavajte svaku saradnju sa ovom osobom...

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Tepih nije dimenzije koje je pisalo u oglasu (pisalo je 3x2m) kraci je za 20 cm i to nije dimenzija koja mi je bila potrebna, sada moram da kupujem drugi. Ocena je losa samo zbog toga. Komunikacija stura, ali i to je nebitno kada ono sto je pisalo u oglasu netacno i imam dodatni trosak zato sto su netacne dimenzije bile navedene u oglasu.
stavio sam dimenzije tepiha 2x3m..inace tepih je bio dimenzije 200x295cm sto znaci da je bio kraci za 5cm a ne 20cm kako ste napisli..sram vas bilo sto lazete..da ste me kontaktirali po prijemu tepiha i trazili reklamaciju ja bih vam prihvatio i vratio tepih nazad..

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao kineski telefon koji uopste ne radi i nece da vrati novac, uzas! !! Bezobrazan i ne ljubazan katastrofa! !! Izbegavati maksimalno i nista ne uzimati od ovog clana! !! !! !!
poslat original s4 ..tekst oglasa glasio..telefon neispravan razbijen ekran. . tako stigao sa ostalom robom. ...ide bez reklamacije.....tako da neznam sta ti nije jasno? IZBEGAVAJTE SARADNJU SA OVIM COVEKOM...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.