balaz

Sombor

Član od: 26.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu pisalo da je graficka "odlicnaaa", ali je u stvari poslao pokvarenu graficku koja ne moze da ocita drajvere. Odneo sam je i u servis da provere, samo su potvrdili isto, da ne radi kako treba i ne prepoznaje drajvere. Obasnjenje prodavca je da "mora da radi, kako ne radi". Slao mi je snimke od pre mesec dana kako radi kartica, mogao je poslati i iz 2013te da je tad radila. Ne prihvata da mu posaljem nazad karticu i da mi vrati novac, jer je potrosio pare! To mu je bio prvi izgovor, a sad ima drugi da su je verovatno bacali u transportu, sto nema veze sa mozgom jer je dobro upakovana i nema fizicka ostecenja nego je verovatno chip otisao od pregrevanja ili nesto tako. .. Ne trgujte sa ovim clanom pod imenom Darko Balaz iz Sombora!
graficka je podpuno ispravna bila pre slanja ja imam 5 svedoka a sta je doticni radio sa njom i sta se desilo u toku transporta to ja ne znam, ja ne mogu odgovarati za transpotr jer nisam je ja dostavljao niti je kupac dosao licno po nju . Nije istina da su sve slike od pre mesec dana imam sliku od dana kada sam graficku izvadio iz racunara i poslao kupcu na slici se vidi da je graficka prosla test i da radi bez problema , covek ne razume da je to osetljiva elektronika da je dovoljan jedan potres i teski hladnjaci na procesorima mogu da povuku procesor i da pukne lem na pinovima i ona nece raditi , ko se razume zna o cemu pricam, molim redakciju da mi ukine negativnu ocenu posto graficka je ispravna i ima sliku i ne gasi se radi normalno ima normalnu temperaturu a to sta je kupac ili neko treci radio sa njom za to ja ne mogu da dam garanciju uglavnom dokazi postoje da je podpuno ispravna bila
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.