Bane Pin

Beograd

Član od: 21.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Servis i popravka > Servis mobilnih telefona

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iskreno mi je zao sto posle mesec ipo dana nisam uspeo da se dogovorim sa majstorom oko zamene Home tastera koji se prilikom zamene displeja pokvario. 7 puta sam isao do servisa ostavljao broj telefona na koji me zaposleni po 3-4 dana nisu kontaktirali iako je telefon bio gotov, reklamirao 2 puta isto dugme i dalje ostao bez odgovora.
Duzan sam da odgovorim i iznesem cinjenice o navedenom iphone 5: - nije menjan displej vec staklo displeja - home taster je u funkciji,problem je home dugme koje se okrece oko svoje ose a ne bi trebalo (unutrasnji flet i taster su ok) - Telefon je ispravan i u funkciji.Obecao sam da cu zameniti i home button o svom trosku.(nema veze sa zamenom stakla tj nema veze sa odradjenom i naplacenom uslugom) Problem je nastao jer vlasnik hoce da mu se home button zameni odmah bez ostavljanja uredjaja na servis.Kroz poruke je objasnio razlog zasto nemoze da ostavi uredjaj i to postujem. Ja ne mogu da zamenim home button odmah jer radim samo nocu,trenutno, zbog svojih zdravstvenih problema.(receno vlasniku uredjaja) Servis radi od 10-18, uredjaj se moze predati u tom vremenu i sutra od 10h bi bio vec gotov. Nalepnica oko home dugmeta je izgubila lepljivo svojstvo i zato se button (dugme) okrece oko svoje ose. Izvinjavam se kupujemprodajem zajednici na malo duzoj poruci ali morao sam da dam potpunije objasnjenje ove negativne ocene. Sa nadom u obostrano razumevanje i dobre poslovne odnose Bane Pin
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.