Bane Trajkovic

Gornji Milanovac

Član od: 19.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ni cudo sto prodavac ima negativne ocene. Presao sam put od 200km kako bi kupio farove, cena mi je delovala povoljno, iz tog razloga nisam hteo postom, nego licno. Prodavac mi je tvrdio da su potpuno ispravni i bez greske, kada sam otisao, i probali farove, prvo mi je uvalio da upali levi far na kojem prstenovi jedna ckilje i ubedjuje me da tako treba, ajde pristanem na to, izvadim pare i stavim na sto, reko ajde da probamo i desni, pa kao isti su, pa ajde da probamo, decko prikacio desni far i na njemu jedan psrten sija jarko belo, bas kako treba, a drugi ckilji jedva roze boje. Ovim mi je nacinio stetu od 50eura za gorivo i putarine! Drago mi je da imas jos jednu negativnu u nizu, jer si je zasluzio!
Problem je u sijalici prstena koju je moguće zameniti. Sijalicu ću zameniti i dobices farove na svojoj adresi, a cena ce biti umanjena za troškove koje si imao. Ako odgovora, javi se i resicemo. Pozdrav.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam kupovinu(210€) i ugradnju MultiMedije(20€), sačekao da korisnik javi da je dostupna i otišao na lokaciju(nema radionica, na ulici/parkingu se radi). Posle ~2h javio da MM koja je ugrađena nije ispravna i da ćemo morati ponovo da dođemo(u pitanju je susedni grad pa se u putu gubi oko ~1h) za par dana. Za to vreme stara MM nije bila vraćena pa nisam imao sve funkcije u automobilu. Nakon par dana javio da ni nova koja je stigla nije odgovarajuća pa sam prolongiram još ~7 dana. Juče nastavljeno sa zamenom, ali pošto kamera nije radila sa novom oni su naplatili rad(30€) i vratili staru(namenski nisu ispravno povezali). Bili neprijatni u komunikaciji prema supruzi.
Mušterija je doterala auto sa neispravnom multimedijom i kamerom,nakon nase ugradnje nove multimedije kamera nije radila,musterija tvrdi da je nekad i nekad kamera radila,nakon toga smo zakacili novu kameru koja je radila bez problema. Ocigledan problem je kameri koja je neispravna i ako musterija tvrdi suprtono.(musterija je prisustovala povezivanju nove kamere i uverila se da je nova kamera ispravna) Izbegavati saradnju sa ovakvim clanom koji doterava neispravnu kameru i tvrdi da je bila ispravna! Znači da je sa namerom sve odradjeno, nažalost ima i ovakvih ljudi. O Vašoj poslednjoj rečenici ne bih ništa rekao, sem da je laž, trebalo bi da vas bude sramota što ste to napisali.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auspusi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo coveka 3 puta pitam, za opis: "sa lepim zaobljenim ivicama sa slike, iz oglasa". .. .dada pa nije poslao dan za dan. .. .i na kraju dobjem odgovarajuce za a3. .. ali sa coskastim ivicma, takve u bgd imamo za 2500 din. .. tako se ne posluje sa tim nezainteresovanim stavom. Zato minus.
Poslati su isti nastavci kao sto su u oglasu. Zatražio sam da slika kako izgleda na autu, da bi uporedili, naravno da nije hteo. Znam šta prodajem. O dostavi ne mogu ništa da kažem osim da su poslati kao po dogovoru, a kada je pošta predala paket to ne znam.

Automobili | Oprema > Sijalice | LED, diode i trake

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio paket prosle nedelje, stigao u petak pogresan paket…posiljka vracena, kontaktiran prodavac, receno mi je da je sve ispravio, proslo 5 dana paket ne stize…kontaktiram prodavca opet u utorak rekao mi da je paket poslat da ce mi stici, evo proslo je jos 3 dana nista od paketa! !! !Paket putuje vec 10 dana, nista od njega! !! Totalno ne odgovorno! !!
Prodavac je u pravu, smatram da je trebao da ima razumevanja jer je paket koji je bio namenjen njemu poslat na drugu adresu, zamenjen je paket prilikom preuzimanja u posti. Sve najbolje. Nadam se da vam je sad lakse.

Automobili | Oprema > Zvučnici za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne salju paket ne odgovaraju na poruke
Paket je poslat. Clan nije ni sacekao da odgovorim na poruku, nego je odmah dao negativnu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.