Bane

Zrenjanin

Član od: 19.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Miksete

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucena mikseta preko vase kp naloga bez vaseg znanja! !! kontaktirao me je vas sin jutros ste mi rekli narucio je za druga koji sada nece da se javi kada ga zovem da mu kazem da sam miksetu uredno poslao po dogovoru SRAMOTA izbegavati doticnog. .. .. .
Za vasu informaciju doticni gospodine ja zivim u svajcarskoj i zato narucim na drugarovo ime u srbiji jer ovde to ne moze da stigne,on se nije javljao na telefon 2sata ali nakon toga nazvao vas je i rekao da ce prihvatiti paket kao i milion drugih koje smo narucili.E sad to sto vi imate problem i plasite se da paket niko nece preuzeti pa cete platiti kuririma 500 dinara ja cu vam fino objasniti.Ser...ti se na tvojih 500 dinara samo si me iznervirao da ja moram da gubim moje vreme i tebi da pisem ovo zbog tvoje polovne miksete od 30franaka koja kosta jedan minut moga rada.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.