Bassist

Loznica

Član od: 14.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Bass gitare | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne odgovara opisu torba izresana krpljena , kais i stimer daleko od opisa iz oglasa gde je pisalo sve kao novo . . prodavcu negativna . Koga interesuje imam snimljen razgovor sa prodavcem koji je znao pravo stanje i rekao , sta ja ocekujem da kupim 10e . .Tako da je sa namerom prodao predmet za koji je znao da nije onakav kakvim ga je opisao .
Covek je dobio bukvalno za dzabe tj po simbolicnoj i smesnoj ceni od 10 eura tri stvari - torbu za bas gitaru,štimer i kaiš u stanju kao sto sam naveo (kao novo a ne novo) i jos mi da negativnu ocenu jer to ustvari nije kao iz fabrike.Moja greska je kaze sto nisam napisao korisceno i kao novo.Ali nema veze,svi osim njega su dali pozitivne ocene i bili zadovoljni saradnjom iako sam preko KP prodavao veoma skupe,po vise stotina eurastvari, ispade da sam prevarant za robu koja vredi 1180 dinara.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.