Bata

Niš

Član od: 31.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kupatilo i oprema > Kupatilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

iz leskovca sam otisao cak u nis nadjuci se da je kako je rekao nekorisceno, novo jedino sto je satajalo. kad sam otisao po snegu odma sam primetio da nije novo ali onde napolju sneg nas kvasio a on ubedivao da je nekorisceno medutim kad sam oterao do kola opet sam primetio na solju naprslinu iznutra a na bide odozdo gde otice voda cak je bilo necim i zalepljeno, kad sam vec bio oko leskovca kaze ako ti neodgovarju vrati ih , jer je normalno shvatio da cu uvideti da je korisceno i da je laz sto je o njima naveo, ja sam rekao nema logike da se ponovo vracam za nis jer gorivo mi 1000dinara, cak me molio da mu nedam negativnu, pa sad vi sami vidite kakav je covek, ja mislim treba izbegavati trgovinu sa njim, jer njemu je sve novo, covek je u zrelim godinama da sam poverovao sve sto je rekao ali sam se uverio da mi je uvalio plovnu solju i bide sa ostecenjima. moja preporuka ne kupovati od ovu osobu.
NIŠTA NIJE TAČNO ...Na oglasu su bili WC ŠOLJA i BIDE za 2000 din. Čovek iz Leskovca najverovatnije PREPRODAVAC, je došao na buvljaku u Niš(subotom je buvljak u Nišu) da pokupuje jeftine stvari za preprodaju u Leskovcu...WC šolja i BIDE su kupljeni i GARANTUJEM nikad nisu montirani NOVI SU ...Ali PREPRODAVAC je primetio nekusitnicu,zbog koje nemože da preproda po duplo višim cenama,pa je oplevio po meni...BIO JE KOD MENE KUĆI(nije slato brzom poštom) ZAŠTO JE KUPIO AKO JE OŠTEĆENO , ODNEO JE DO KOLA , OPET NIJE VRATIO NEGO JE OTIŠO ZA LESKOVAC ...SRAMOTA DA MI DAJE NEGATIVNU OCENU ZBOG WC ŠOLJE I BIDE ZA 2000 din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.