Bata

Niš

Član od: 15.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Retro mobilni telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poz. .clan je naveo da su telefoni ispravni. pise da uz svaki ide punjac. telefoni su neispravni i nisu potpuni, nema punjac, ai neki su bez baterije. clan prodavac nije se odazvao na moju reklamaciju. .. unapred hvala. ..

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Velika negativna ocena. Patike koje mi poslao ovaj clan su iscepane i nemogu da se zakrpe nikako. Kada sam pozvao doticnog i rekao mu o cemu se radi on mi se izvinuo i rekao da ne zivi od negativnih ocena. Ja sam novac dao i od izvinjena ja ne zivim. Razocarao me lik kao Covek jer je nemoguce da nije video da su iscepane kad ih slikao i postavljao oglas a nigde nije naveo isto.
U oglasu je naglaseno da su patike polovne,postavljene su slike a ovaj clan mi je trazio jos dodatnih slika,koje sam dodao,tako da je mogao da ih vidi iz svakog ugla,nisam imao sta da sakrijem.Uvelicavajte prikazane slike,sto i ja radim,pa i ja sam X stvari kupio,ali se ispostavilo da nije to to,pa...,Ok.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.