Bata

Leskovac

Član od: 31.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

na oglasu je napisao da nije uspeo da poveže tastaturu i miša na kompjuter, a nije rekao da prodaje neispravan komplet. klasična prilika da se proda neispravan uređaj. neću propasti za 20 evra ali nije fer odnos. pogotovo što su sve tri komponente (miš, tastatura, risiver) otvarani i lepljeni sa super lepkom. .. kako je već neko napisao, obraz se gubi za 20 evra
Samo mogu da kažem svaka čast! Kupio si neispravan uređaj (u ovom slučaju uređaje) a sada ti je krivo što i jesu neispravni. NIKAD nisam rekao da su ispravni, a to što si ti shvatio na neki svoj način zaista nije moj problem, uopšte me nisi pitao išta preko telefona. Čak je i gore u oglasu bilo naglašeno 'neispravni' i ne znam šta je tu bilo nejasno. Tastatura i miš su bukvalno, ali bukvalno kao novi bez i jednog traga korišćenja, a još manje rasturanja, a risiver je imao par ogrebotinica što je uobičajeno. Iz moje perspektive, ti si neki, da nazovem, ''majstor'' i neuspevši da popraviš to što si uzeo hoćeš da vratiš uređaj(e) i da ocrniš prodavca pričanjem neistine. Još jednom, svaka čast!

Bela tehnika i kućni aparati > Uređaji za ličnu negu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Сувишно је трошити живце и енергију због мизерног новца, али изгледа да због истог људи губе образ. Истичем, да ми горе поменути уређај није послат, већ сасвим други. Избегавао је три дана да пошаље, правдајући се да не може да га нађе. Стрпљиво га чекам, само из разлога што сам хтео бити фер, да би се он на крају јавио, рекао да нема наведени црни уређај, већ бели. Пристајем да ми пошаље бели, али сам нагласио, само у случају да је потпуно исти као уређај који је наводно продавао. Потврдио је да је исти и послао фен за две класе гори, од 1500w, уместо 2000w, са хиљаду трагова коришћења. Иначе, могао сам за те новце купити скора два таква модела, али нова! Није хтео да се јави на тел. , да би се касније удостојио и предложио договор, који нисам дочекао. Ко ми гарантује, да ће после оваквог понашања дотични подигнути свој фен, уколико би пристао да га вратим? ! Свака част свима, који су са овим чланом имали позитивно искуство, али од мене има једну ВЕЛИКУ НУЛУ ! !! Све сам ово написао само из принципа, јер ја због тог новца, пропасти нећу. ТАКОЂЕ САМ СВЕ ОВО НАВЕО, ДА БИ ВАМА КОЈИ ПЛАНИРАТЕ САРАДЊУ СА ОВИМ ЧЛАНОМ, ДЕБЕЛО РАЗМИСЛИЛИ О ИСТОЈ. Под пуном материјалном и моралном одговорношћу тврдим, да је горе написано једино исправно и тачно! p. s. Чекао сам га три дана да ми пошаље, а сад још требам ко зна колико да чекам да пристане на повраћај мизерног новца. ..
Dopada mi se Vaša iskrenost! A pogotovo brzakanje za lepljenje negativnih ocena/komentara. Nisam ništa odužavao, i sami vidite da više nisu na oglasima. Poslao sam Vam fen koji je po meni isti kao i ovaj ( ja se ne razumem se u fenove). A pročitajte poruke; Ja: ''ne mogu da nadjem ove crne, da li je problem da Vam pošaljem beli u istom stanju po istoj ceni?'' Vaš odgovor: ''ako je u istom stanju, može''. Razlika u ceni je 200dinara izmednju njih u prodavnici. A fen koji sam Vam poslao je kao nov i ne znam o kakvim ogrebotinama pričate jer kod mene nije bilo istih. Vratio bih Vam novac ili šta god ste hteli već, ali kako ste se obratili verujte da ni da je 10din bilo u pitanju ne biste ih dobili. Vređate me: ''ti si prevarat, lopuža, šalješ djubre od fena koje ću baciti u kantu, itd, itd..''. To nije u redu, mogli smo da se dogovorimo ali nakon svega što ste mi rekli i pored ovih gluposti koje ste napisali, ja ću da prežalim ovu negativnu ocenu (jer je besmislena). Nadam se da ste zadovoljni svojim psovkama i uvredama, sve najbolje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.