batko66

Zvečan

Član od: 06.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Motorola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je posedovao mane koje kupac uopšte nije naveo, sve u svemu, ekran ima burn in, ima manje ostecenje na ekranu u gornjem levom uglu i pored toga baterija je katastrofa, zrela za zamenu. Na pitanje sto nije naveo mane, odgovor, to mi je bio drugi telefon, nisam primetio burn in, baterija izdrži ceo dan(normalno kad se ne pipne telefon). Hoce da mi vrati novac ali nece da bude odgovoran ako na granici sa Kosovom oduzmu telefon, kada je trebao da se proda, nasao je nacin da ga posalje preko granice. .. .no comment.
Druze lepo sam ti naglasio da ako ne odgovara vracam novac u celosti,da snasao sam se da posaljem zato sto se ukazala prilika mislis da je meni isplativo da idem 60km u jednom pravcu da bi vama poslao telefon.To sto naglasavate i toliko ruzite telefon nije tacno. Telefon fino radi meni je baterija izdrzala dan ne igram igrice i ne gledam filmove na telefonu .Vama je sada cilj da vratite telefon sto nije meni sporno vratite i dobijate novac to sam vam vise puta rekao i rekao sam da cu telefon ostaviti za sebe. A ako kosovska carina oduzme sta ja tu mogu ni kada neko dobije ostecenu robu prilikom transporta ne treba da se zali vlasniku nego onom ko je ostetio ili oduzeo robu. Danas bi svi hteli za male pare vrhunske stvari. I zadnji put vam kazem posaljite telefon ja vam vracam novac.

Ugostiteljstvo | Oprema > Kuhinjska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Neispravnu presu je gospodin poslao, necu dalje da komentarisem.
Prijatelju presa je nova i tokom razgovora sam rekao da je nova imao si kutiju ako je neispravna što mi nisi javio pa da je vratiš nego si je dobio po super ceni.,pa možeš da komentarišeš kao da je neispravna, još jednom te pitam zašto nisi zvao ja bih prihvatio nazad robu.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ako potvrdite prodaju onda je I ispoštujte. Da ste samo javili da odustajete od prodaje bilo bi u redu ali praviti se blesav I traćiti tuđe vreme na čekanje isporuke je čist bezobrazluk.
Prijatelju telefon je poslat ali je carina kosovska uzela i sada se nalazi na carini zato sto iznos prelazi iznos od 20 evra a vama je na cast mogli ste da nazovete telefon imate pa da pitate.Vi mozete da me ocenite po vasoj volji ali smo bez telefona i vi i ja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.