Bazeni i Igracke

Subotica

Član od: 02.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Komode i TV komode

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Gospodin nije ispoštovati dogovor, krivi kurirska službu, poslao oštećenu robu, a mene blokirao

Dvorište i bašta > Bazeni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pumpa bazena isporucena sa fabrickom greskom, gumica nije stojala na mestu i vukla falš vazduh te je pri tom radu stala, a prodavac ne zeli da prizna reklamaciju i napisao mi da je trebalo da pregledam pumpu pre ukljucivanja
Dao mi je negativnu i odmah me blokirao da ja njemu ne mogu dati ocenu?!? Kao dete u vrtiću... Javio mi se da je sve montirao juce i napunio, pokrenuo pumpu koja je kako Kaze vukla vazduh i tako je ostavio citav jedan dan i ostala je bez voda i normalno crkla. Problem je bio sto gumica nije bila kako Kaze na mestu?? Pa imas uputstvo za pumpu, proveris, procitas i onda sastavis. Ako vidis da vuce vazduh pa neces je ostaviti 20 sati da radi???? Imam sve poruke kao dokaz.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Motorna grupa

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam napisao šta mi treba, telefonm to i potvrdili, ali važno je da si poslao iako nije kao što smo se dogovorili. Ipak hvala ti što si me naučio da ne kupujem putem interneta ili bar ne od onih koji imaju makar jednu negativnu
Culi smo se telefonom i rekao sam da sam razumeo da su milimetri u pitanju. Posle poziva da je stigla posiljka rekao sam da mi vrati taj deo a ja njemu pare. On je rekao da ne zeli da vrati deo, pokusace da stavi to na svoj auto (u pitanju su pakne i dobosi). Ipak mislim da sam ispao fer, posto taj deo nisam ni imao na stanju i cim sam ga nabavio obavestio sam doticnog. Cak i posle dogovora preko telefona i da mi vrati deo koji je ispravan a njemu ne odgovara negodovao je i rekao "dobices negativnu".

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio sam kompletan enterijer. .. sa tim da nije bio po opisu i dogovoru, covek ne zna sta spada u enterijer plastike kod vozacevih nogu nije posalo, plastiku na gepek vrati9ma nije poslao, rucice za otvaranje vrata nije poslao, zadni levi tapacir fali mu ceo cosak od iverice. .. KUPIO SAM I VENTILATOR KABINE NEIPRAVAN. .. komunikacija nula, kada sam mu rekao da ne valja izvredjao mi je celu familiju. .ocena od 1 do 10. .. .cista 1 (jedinica)
Ne zna ni sam sta hoce, culi smo se i dogovorili da cu da mu posaljem slike ne e-mail da vidi i da se uveri sta saljem i u kakvom je stanju. Sve sa slike je poslato i vidi se i na slikama da je bez ostecenja, medjutim poceo je da nabraja koliko to kosta kod njega u selu i samim tim mi je formirao cenu. Uspeli smo da se dogovorimo oko cene i slanja. Cim sam poslao i javio mu da je poslato poceo je da zivka jesi li poslao ovo - ono, na moj odgovor da sam poslao ono sto smo se dogovorili i ono sto je na slikama rekao je "nema veze ofarbacu ovo moje" i na tome je i ostalo. Stigao paket javio mi se i kaze sve je odlicno proverio sam da bi nakon jednog dana poslao por i rekao ovo polomljeno, nisi sve poslao itd. da bi na kraju poslao i pretecu poruku posle koje sam ga nazvao i pitao u cemu je problem. Poceo je da vredja! Ventilator kabine je ispravan i ne postoje 4 brzine na ventilatoru! Jednostavno sa nekim ljudima koji ne znaju ni da pisu a kamoli da se izrazavaju kako treba ne treba saradjivati. Druze ostani u svom selu i kupuj tamo kad kazes da sve tamo imas! Clan je velika "0"!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.